بسته شدن تنگه هرمز با اقدام ایران؛ پاسخ موشکی به حملات آمریکا و ادامه درگیری‌ها در منطقه

کدخبر: 2388990

پس از آنکه نیروی دریایی سپاه یک کشتی متخلف را در تنگه هرمز متوقف و محدودیت تردد شناورها را اعمال کرد، آمریکا دور تازه‌ای از حملات خود به برخی اهداف در جنوب ایران را آغاز کرد. در ادامه، سپاه پاسداران با حملات موشکی به پایگاه‌های نظامی آمریکا در قطر و اردن پاسخ داد و همزمان از توقف دومین شناور متخلف و ادامه بسته بودن تنگه هرمز تا اطلاع ثانوی خبر داد.

نسیم‌آنلاین: تحولات میدانی در منطقه با اقدام نیروی دریایی سپاه پاسداران در تنگه هرمز وارد مرحله تازه‌ای شد. سپاه اعلام کرد پس از بی‌توجهی چند شناور به اخطارهای دریایی و حرکت در مسیرهای غیرمصوب، یک فروند کشتی که سامانه‌های شناسایی خود را خاموش کرده بود، هدف شلیک اخطار قرار گرفت و متوقف شد.
در پی این اقدام، نیروی دریایی سپاه با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد تنگه هرمز تا اطلاع ثانوی و تا پایان مداخلات آمریکا در منطقه بسته است و هیچ شناوری اجازه عبور از این گذرگاه را نخواهد داشت.
ساعاتی بعد، فرماندهی مرکزی ارتش آمریکا (سنتکام) از آغاز دور سوم حملات خود علیه اهدافی در جنوب ایران خبر داد و مدعی شد این عملیات در واکنش به حادثه رخ‌داده برای یک کشتی تجاری در تنگه هرمز انجام شده است.
در پاسخ به این حملات، سپاه پاسداران از اجرای چند مرحله عملیات موشکی علیه پایگاه‌های آمریکا در منطقه خبر داد. بر اساس اطلاعیه سپاه، در مرحله نخست، پایگاه هوایی «پرنس حسن» اردن هدف قرار گرفت و مرکز فرماندهی و کنترل و آشیانه پهپادهای MQ-9 این پایگاه منهدم شد.
سپاه همچنین در اطلاعیه دیگری اعلام کرد علاوه بر متوقف‌سازی دومین شناور متخلف در تنگه هرمز، پایگاه هوایی العدید قطر نیز با موشک‌های بالستیک هدف قرار گرفت و مرکز فرماندهی و همچنین تأسیسات تعمیر و نگهداری جنگنده‌های این پایگاه آسیب دید.
سپاه پاسداران در پایان با تأکید بر ادامه بسته بودن تنگه هرمز اعلام کرد هرگونه تجاوز جدید آمریکا با پاسخ شدیدتر مواجه خواهد شد و مسئولیت تبعات اقدامات اخیر بر عهده آمریکا و کشورهایی است که امکانات خود را در اختیار این کشور قرار داده‌اند.

ارسال نظر: