مبلغ کالابرگ ۴۴ میلیون نفر در مهرماه افزایش می‌یابد

کدخبر: 2389949

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور از شناسایی ۴۴ میلیون نفر برای افزایش مبلغ کالابرگ خبر داد و گفت مبلغ افزایش‌یافته کالابرگ این افراد در مهرماه واریز خواهد شد.

نسیم‌آنلاین: سیدحمید پورمحمدی، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، اعلام کرد حدود ۴۴ میلیون نفر که باید مورد حمایت قرار گیرند، شناسایی شده‌اند و برای آنها پیامک ارسال خواهد شد تا با تکمیل اظهارنامه، وضعیت مشمولیت آنها برای دریافت حمایت مشخص شود.

به گفته پورمحمدی، افزایش مبلغ کالابرگ این گروه در مهرماه انجام خواهد شد.

او با اشاره به اقدامات در حال انجام گفت: اقدامات اولیه برای اجرای این طرح در حال انجام است و هفته آینده پیامک مربوط به افراد ارسال می‌شود و در مهرماه مبلغ افزایش‌یافته کالابرگ به آنها واریز خواهد شد.

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور همچنین اعلام کرد افراد تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) و سازمان بهزیستی، بدون نیاز به انجام اقدام خاصی، مشمول افزایش مبلغ کالابرگ خواهند شد.

به گفته پورمحمدی، افرادی که به تشخیص این دو نهاد در نوبت دریافت حمایت قرار دارند یا استحقاق دریافت کالابرگ با مبلغ بیشتر را داشته باشند نیز بدون اقدام خاصی، مشمول افزایش مبلغ کالابرگ می‌شوند.

ارسال نظر: