امیر سیاری: دشمنان در ناامن‌سازی تنگه هرمز ناامید شده‌اند

کدخبر: 1046224

فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت: "رزمایش امداد و نجات" با عمان یکم و دوم دی ماه در شرق تنگه هرمز برگزار می‌شود/ از جمله مصداق‌های اقتدار منطقه‌ای ایران، کمک‌های مستشاری کشورمان به عراق و سوریه است

به گزارش «نسیم»، باشگاه خبرنگاران جوان نوشت:

امیردریادار حبیب‌الله سیاری فرمانده نیروی دریایی ارتش در حاشیه مراسم هفته پژوهش که در ستاد نداجا برگزار شد، با اشاره به اینکه امنیت خلیج فارس، تنگه هرمز و شمال اقیانوس هند را به خوبی تامین کرده‌ایم و آماده‌ایم تا با همه کشورهای اطراف خلیج فارس و دریای عمان همکاری کنیم، اظهار داشت: رزمایش امداد و نجات یکم و دوم دی ماه باعمان در شرق تنگه هرمز برگزار می‌شود.

وی با اشاره به اینکه ما در برقراری امنیت دریا سنگ تمام گذاشته‌ایم، گفت: این موضوع باعث شده که دشمنان در ناامن‌سازی تنگه هرمز ناامید شوند.

فرمانده نیروی دریایی ارتش با اشاره به امنیت منطقه‌ای جمهوری اسلامی ایران و مصداق‌هایی که درباره این امنیت وجود دارد، خاطرنشان کرد: از جمله مصداق‌های اقتدار منطقه‌ای جمهوری اسلامی ایران کمک‌های مستشاری کشورمان به عراق و سوریه است.

ارسال نظر: