اخبار آرشیوی

کدخبر: 234693

وزیر دفاع ضمن رد این ادعا که "در صورت جنگ، می‌شود از طریق آسمان به ایران ضربه زد "، گفت: پاسخ نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران به هر تجاوزی قاطع و محکم خواهد بود

سردار احمد وحیدی در پاسخ به سؤالی درخصوص تهدیدات دشمن علیه جمهوری اسلامی ایران، گفت: دشمنان دیگر جرأت تهدید ندارند چرا که آنها در گذشته ادعاهای زیادی مطرح کردند اما خودشان هم متوجه شدند که تهدیدهای آنها از واقعیات‌های عملی خیلی دور است.
به گزارش «نسیم»، روابط عمومی وزارت دفاع نوشت: سردار احمد وحیدی وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در پاسخ به سؤالی درخصوص تهدیدات دشمن علیه جمهوری اسلامی ایران، گفت: دشمنان دیگر جرأت تهدید ندارند چراکه آنها در گذشته ادعاهای زیادی مطرح کردند اما خودشان هم متوجه شدند که تهدیدهای آنها از واقعیات‌های عملی خیلی دور است. وزیر دفاع ضمن رد این ادعا که "در صورت جنگ، می‌شود از طریق آسمان به ایران ضربه زد "، تصریح کرد: پاسخ نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران به هر تجاوزی قاطع و محکم خواهد بود. وحیدی با بیان اینکه تهدید ایران دیگر برای این کشورها کارآیی ندارد، در پاسخ به سؤالی درباره نحوه مقابله نیروهای مسلح ایران با دشمن در آسمان، تاکید کرد: ما در آسمان هم مقتدر هستیم و توانمندی‌های پدافندی نیروهای مسلح ایران برای دفاع از کشور کفایت می‌کند.
ارسال نظر: