نگرانی صهیونیست‌ها از نزدیکی حماس و ایران

کدخبر: 2330621

هماهنگ‌کننده دولت رژیم صهیونیستی با انتشار ویدئویی مدعی شد، ایران به دنبال تسلط بر نوار غزه است و در ادامه خطاب به ساکنان غزه گفت که آنها باید پایان این ماجرا را انتخاب کنند.

«کمیل ابورکن» هماهنگ‌کننده دولت رژیم صهیونیستی در اراضی اشغالی فلسطین یک ویدئو خطاب به ساکنان نوار غزه در رابطه با ایران منتشر کرد.

وی در این ویدئو مدعی شد «ایران تلاش می‌کند بر نوار غزه مسلط شود». ابورکن ادامه داد، صالح العاروری معاون رئیس دفتر سیاسی حماس اعلام کرد «حماس در خط اول دفاع از ایران قرار دارد»؛ همانطور که «امیر موسوی» دیپلمات پیشین ایرانی از «تشکیل جبهه واحد نظامی از تهران تا غزه» خبر داد.

ابورکن سپس گفت: این فقط ابتدای کار است و شما پایان آن را انتخاب می‌کنید.

از سوی دیگر تیپ «گفعاتی» رژیم صهیونیستی تمرینات ویژه‌ای برای مقابله با احتمال جنگ در نوار غزه انجام داد.

بر اساس گزارش کانال هفت تلویزیون رژیم صهیونیستی، این آموزش‌های نظامی چهار روز طول خواهد کشید و در ارتباط با آمادگی برای جنگ صورت می‌گیرد.

خبرگزاری فارس

حجم ویدیو: 815.67K | مدت زمان ویدیو: 00:00:25 دانلود ویدیو
ارسال نظر: