مهمترین سوالاتی که قبل از مشاوره حقوقی باید از وکیل بپرسید!
به طور کلی بهتر است شما پیش از اقدام برای طرح شکایت، از یک وکیل پایه دادگستری که در زمینه مورد نظر تان تخصص و تجربه کافی دارد مشاوره حقوقی بگیرید. اما باید بدانید که در یک مشاوره حقوقی چه سوالاتی را مطرح کنید. برای دستیابی به پاسخ این سوال، ما را تا انتها همراهی کنید.
تفاوت انواع مختلف مشاوره های حقوقی
می دانید که تا چند سال اخیر شما برای دریافت مشاوره حقوقی در هر زمینه ای، مجبور بودید به دفتر وکالت مراجعه نمایید. اما امروزه با پیشرفت تکنولوژی دریافت مشاوره حقوقی آسان شده است و شما می توانید با بهترین وکلا مشاوره تلفنی و یا مشاوره آنلاین دریافت نمایید و در وقت و هزینه خود نیز صرفه جویی کنید و از راهنمایی ها و مشاوره آن ها بهره مند شوید. مطمئنا در مشاوره حقوقی آنلاین و تلفنی در وقت و انرژی شما صرفه جویی می شود و همچنین برخی مراکز وجود دارند که مشاوره حقوقی آنلاین رایگان ارائه می دهند و شما بدون صرف هیچ گونه هزینه ای می توانید از وکیل مورد نظر خود مشاوره حقوقی دریافت نمایید. عموما افراد در خانه خود احساس امنیت بیشتری دارند و راحت تر می توانند جزئیات پرونده خود را برای وکیل و یا مشاور حقوقی خود بازگو کنند و نتایج بهتری را از مشاوره به دست آورند.
البته زمان مشاوره حقوقی آنلاین و تلفنی در مقایسه با مشاوره حقوقی حضوری محدود می باشد و در این خصوص می توان گفت که مشاوره حقوقی حضوری نسبت به دیگر انواع مشاوره برتر است. از سوی دیگر لازم است به این مورد نیز توجه داشته باشید که پیش از اطمینان به سایت و دیدن مجوز رسمی وکیل حقوقی از دادن اطلاعات خودداری کنید تا مورد کلاهبرداری واقع نشوید.
در مواردی که نیاز به یک راهنمایی جزئی دارید مشاوره حقوقی تلفنی یا آنلاین انتخاب مناسب تری می باشد، اما اگر نیاز به مشاوره طولانی و یا دخالت مستقیم وکیل دارید بهتر است به صورت حضوری برای مشاوره حقوقی مراجعه نمایید.
نکات مهم در مورد یک مشاوره حقوقی
قطعا برای این که وکیل حقوقی بداند که این پرونده تا چه حد برای شما مهم است بستگی به سوالاتی دارد که شما می پرسید. نکات مهمی در این زمینه وجود دارد که به شما کمک می کند در یک مشاوره حقوقی با بهترین وکیل شیراز نتایج مفید تری را به دست آورید. در این بخش به تعدادی از این نکات اشاره خواهیم کرد.
زمان مناسب برای اقدام به گرفتن مشاوره حقوقی
بهتر است پیش از طرح دعوا و تشکیل پرونده برای دریافت مشاوره حقوقی اقدام نمایید. در این مرحله، شما می توانید راهنمایی های اولیه و اطلاعات کافی و مفید را در یک مشاوره حقوقی تلفنی و یا آنلاین دریافت کنید.
کار خود را با یک وکیل پیش ببرید
اگر پرونده حقوقی خود را به جریان انداخته اید و وکیل گرفتهاید به هیچ وجه به یک وکیل دیگر برای مشاوره حقوقی مراجعه نکنید، زیرا باعث گمراهی و سردرگمی شما می شود و اطمینان و اعتماد شما نیز به وکیل خود کاهش خواهد یافت و ممکن است باعث ایجاد مشکل در روند پرونده گردد.
مسائل غیر مرتبط با موضوع اصلی را مطرح نکنید
در مشاوره حقوقی، خصوصا مشاوره آنلاین و یا تلفنی که زمان محدودی دارید هرگز مسائل غیر مرتبط با موضوع پرونده را مطرح نکنید و پیش از هر چیز بگویید که پرونده شما در چه مرحله ای قرار دارد و سپس به سراغ اصل مطلب بروید. سعی کنید سوالات خود را در جملاتی کوتاه و واضح و در مورد موضوع اصلی مطرح نمایید.
از وکیل یا مشاور حقوقی خود خجالت نکشید
این مورد بسیار حائز اهمیت می باشد و شما به هیچ وجه نباید از وکیل و یا مشاور حقوقی خود خجالت بکشید. هیچ چیزی را نباید از او پنهان کنید و هر آنچه را که لازم است، باید درست و با جزئیات برای وکیل خود بازگو کنید و به هیچ وجه نباید به وکیل خود دروغ بگویید. علاوه بر این اگر چیزی را که وکیل بازگو می کند را متوجه نشدید از پرسیدن سوال و یا درخواست توضیح بیشتر امتناع نکنید.
سوالات حاشیه ای نپرسید
برای نمونه در مورد زمان دقیق پایان پرونده سوال نکنید. زیرا با توجه به موارد مختلفی همچون مدارک موجود، نظر طرفین، ممکن است پرونده به طول بیانجامد. به همین دلیل، کسی نمیتواند زمان دقیق انجام یک پرونده را مشخص نماید. همچنین در مورد هزینه حق الوکاله و سوالات مشابه نیز سوال نکنید و آنها را به بعد موکول نمایید.
پیش از مشاوره سوالات خود را بنویسید.
بهترین کار این است که برای پیشگیری از هرگونه سردرگمی، پیش از ورود به جلسه مشاوره حقوقی سوالاتی را که در ذهن دارید را یادداشت کنید تا سوالاتتان فراموشتان نشود و زمانتان نیز به هدر نرود.
برای دریافت مشاوره حقوقی از بهترین وکیل شیراز کافی است به ما اعتماد کنید و با مراجعه به مجموعه بهترین وکیل شیراز می توانید از بهترین وکیل خانواده، بهترین وکیل طلاق توافقی و بهترین وکیل مهریه مشاوره دریافت نمایید.
فهرست سوالات حقوقی آنلاین از مشاوره حقوقی رایگان
لازم است قبل از سوالاتی رو در نظر داشته باشید تا از یه مشاوره کامل برخوردار شوید. در ادامه لیستی از سوالات رو آماده کرده ایم که می توانید در جلسه ی مشاوره با وکیل از آن ها استفاده نمایید.
1- نیازمند لایحه هستم و یا لازم است وکیل بگیرم؟
2-بهتر است عنوان دادخواست یا شکایت من چگونه باشد؟
3- دعاوی من کیفری است و یا حقوقی؟
4- احتمال موفقیت دعوای من چقدر است؟
5- در این دعوا احتمال فرجام خواهی یا تجدید نظر خواهی وجود دارد یا خیر؟
6- آیا وکیل مرحله تجدید نظر یا فرجام خواهی را نیز برای شما طی خواهد کرد یا خیر؟
7- آیا در صورت اعتراض طرف مقابل وکیل برای شما لایحه می نویسد یا خیر ؟