یک متخصص رادیوتراپی آنکولوژی مطرح کرد:

سرطان پوست شایع‌ترین سرطان در مردان ایرانی

کدخبر: 2059515

این متخصص رادیوتراپی آنکولوژی گفت: سرطان پوست در ایران در مردان، به عنوان اولین و در زنان، دومین سرطان شایع است.

به گزارش « نسیم آنلاین »، دکتر افسانه مداح متخصص رادیوتراپی آنکولوژی در همایش تازه‌های تشخیص و درمان سرطان‌های غیرملانومی پوست، با بیان این مطلب گفت:‌ تومورهای غیرملانومی پوست در آقایان شایع تراز خانم‌ها است و می‌توان گفت سرطان پوست در ایران در مردان، به عنوان اولین و در زنان، دومین سرطان شایع است.

وی افزود: تومورهای پوستی به دو دسته ملانومی و غیرملانومی تقسیم بندی می‌شوند. دسته اول تومورهای بدخیم و حتی کشنده هستند اما تومورهای غیرملانومی اگر به موقع تشخیص داده شود قابل درمان خواهد بود. نور آفتاب و خال‌های ریشه‌دار از فاکتورهای اصلی بروز تومورهای غیرملانومی است به همین دلیل به افراد به خصوص افرادی که در معرض نور آفتاب مشغول به فعالیت هستند توصیه می‌شود از کلاه، دستکش، ضد آفتاب و عینک آفتابی استفاده کنند.

این متخصص رادیوتراپی آنکولوژی در ادامه یادآور شد: تمام افراد در قسمت‌های مختلف بدنشان دارای خال‌هایی هستند که برای پیشگیری از بروز تومورهای غیرملانومی توصیه می‌شود به آنهاتوجه بسیاری داشته باشند و در صورت مشاهده تغییر رنگ، اندازه و ظاهر آن سریعا به متخصص پوست و مو مراجعه کنند.

این استادیار دانشگاه علوم پزشکی تهران توجه به تغییرات پوستی را بسیار ضروری دانست و یادآور شد: مراجعه و دریافت خدمات درمانی به موقع موجب پیشگیری از وخامت بیماری می‌شود به همین دلیل به افراد توصیه می‌شود تمام بیماری‌ها خود از جمله بیماری‌های پوستی را جدی بگیرند.

مداح درمان به موقع تومورهای غیرملانومی پوستی را عامل بهبود وحفظ زیبایی ظاهری افراد دانست و گفت: در صورت پیشرفت بیماری، پزشک ناچار است برای درمان از سایر قسمت‌های دیگر پیوند پوست انجام دهد و این امر زیبایی افراد را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

منبع: ایسنا

ارسال نظر: