رئیس مرکز سنجش و آموزش وزارت بهداشت خبر داد

پذیرش ۳۷۰ نفر در تکمیل ظرفیت آزمون دستیاری پزشکی/ ثبت‌نام آزمون دندانپزشکی و ارزشیابی داروسازی تا ۴ دی تمدید شد

کدخبر: 2079416

رئیس مرکز سنجش و آموزش پزشکی وزارت بهداشت از پذیرش ۳۷۰ نفر در تکمیل ظرفیت چهل‌ و سومین آزمون دستیاری پزشکی و تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های جایابی و ملی دندانپزشکی تا ۴ دی خبر داد.

به گزارش « نسیم آنلاین » به نقل از روابط عمومی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، محمدحسین پورکاظمی، رئیس مرکز سنجش و آموزش وزارت بهداشت گفت: «نتایج تکمیل ظرفیت آزمون دستیاری در رشته‌های مختلف از ساعت 17 روز چهارشنبه 1 دی از طریق سایت مرکز سنحش و آموزش پزشکی اعلام شده است.»

پورکاظمی گفت: «در این مرحله 370 نفر در رشته‌های مختلف دستیاری پذیرفته شده‌اند که باید از هفته آینده برای ثبت‌نام به دانشگاه‌ها مراجعه کنند.»

او افزود: «ثبت‌نام برای آزمون‌های جایابی و ملی دندانپزشکی و ارزشیابی داروسازی تمدید شده است و کسانی که هنوز ثبت‌نام نکرده‌اند می‌توانند تا روز شنبه 4 دی فرم تقاضانامه اینترنتی خود را تکمیل کنند.»

رئیس مرکز سنجش و آموزش وزارت بهداشت گفت: «آزمون جایابی دانش‌آموختگان دندانپزشکی خارج از کشور روز پنجشنبه ۱۶ دی و فقط در تهران برگزار می‌شود.»‎

چهل‌وسومین آزمون دستیاری اردیبهشت امسال با حضور ۱۱ هزار و ۹۸۳ نفر برگزار شد که از این تعداد ۶ هزار و ۹۷۳ نفر مجاز به انتخاب رشته شدند. نتایج نهایی در ۲۸ شهریور اعلام شد که ۳ هزار و ۷۴ نفر پذیرفته شدند.

ارسال نظر: