شبکه همگانی سلامت در استان‌ها مستقر می‌شود

کدخبر: 897515

معاون وزیر بهداشت در اجلاس روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور: شبکه جامع و همگانی سلامت کشور در استان‌های فارس و مازندران در حال اجراست و در سایر استان‌ها نیز بزودی یک شهر به عنوان مجری این برنامه انتخاب می‌شود

به گزارش خبرنگار «نسیم»، علی اگبر سیاری افزود: چهار برنامه ملی در غالب شبکه جامع وهمگانی سلامت اجرایی می‌شود که برنامه ارائه خدمات سلامت به روستائیان و شهرهای زیر 20 هزار نفر، ارائه خدمت به حاشیه نشین‌ها و ارائه خدمات سلامت در کلانشهر ها از جمله این برنامه ملی است.

وی با تاکید بر لزوم اصلاح مدیریت، آموزش نیروی انسانی و انجام نظارت برای اجرای صحیح این برنامه گفت: بسته های حمایتی این شبکه فراهم و منابع مالی مورد نیاز آن نیز تامین شده است.

سیاری با اشاره به ینکه 23 درصد مردم کشور دچار اختلالات روانی هستند، کفت: 50 درصد مرگ و میر در کشور مربوط به عوامل خطری چون فشار خون، کم تحرکی و مصرف سیگار است که اصلاح نظام شبکه بهداشتی کشور این عوامل خطر را کنتر می‌کند.

معاون بهداشتی وزیر بهداشت خاطر نشان کرد کاهش مرگ ومیر نا بهنگام، افزایش امید به زندگی،کاهش ابتلاع به بیماری عوامل خطر، کنترل عوامل اجتماعی و تحقق عدالت بر سلامت از مهمترین نتایج اجرای این برنامه است.

وی افزود: در حال حاضر 70 در صد جمعیت کشور ا گروه سنی 15 تا 65 سال پوشش می‌دهند که با ایجاد کار و درآمد برای این قشر می‌توان امکان پیشرفت کشور را فراهم کرد

ارسال نظر: