دولت مستعفی یمن: کشتی ایرانی حق ندارد وارد مرزهای یمن شود

کدخبر: 1000562

وزیر امور خارجه یمن که در عربستان بسر می‌برد، گفت به کشتی‌های ایرانی برای ورود به آبهای منطقه‌ای هیچ مجوزی نداده‌ایم

پایگاه اینترنتی روزنامه الشرق الاوسط در گزارشی به قلم ناصر الحقبانی نوشت دولت نامشروع یمن اعلام کرد به کشتی ایرانی برای ورود به آبهای منطقه‌ای مجوز نداده است. کشتی ایرانی پریروز بندر عباس را به سوی بندر الحدیده ترک کرد.
ریاض یاسین وزیر امور خارجه یمن در گفتگو با الشرق الاوسط گفت دولت یمن از کمکهای بشر دوستانه ملتهای مختلف به یمنی‌ها و پایبندیشان به شروط ارائه کمک‌ها که از سوی رهبری دولتهای ائتلاف (عربی) و وزارت امور خارجه یمن اعلام شد، قدردانی می‌کند.
وی تاکید کرد ورود هواپیما‌ها به آسمان یا ورود کشتی‌ها به آبهای منطقه‌ای از راه مجوز ورود انجام می‌شود و وزرات امور خارجه یمن هیچ مجوزی به کشتی ایرانی که پریروز بندر عباس را به مقصد بندر الحدیده ترک کردو حامل کمکهای امدادی و انسانی است، نداده است.
ریاض یاسین افزود شصت ایرانی و هفت نفر دیگر از اتباع دیگر کشور‌ها که وابسته به سازمانهای حقوقی هستند ویزای ورود به خاک یمن را ندارند. بنابراین ورودشان خلاف قانون است و مسولیت آن بطور کامل متوجه خودشان است.
وی افزود دولتهای رهبری ائتلاف مواضعی را برای بازرسی هواپیما‌ها و کشتیهای حامل کمک‌ها قبل از ورود به یمن تعیین کرده‌اند. کشتی‌ها باید برای بازرسی به جیبوتی و هواپیما‌ها نیز به فرودگاههای برخی از کشورهای عضو ائتلاف (عربی) بروند.
وی افزود حرکت کشتی ایرانی بسوی یمن بدون اجازه دولت یمن و دولتهای ائتلاف، تحریک آشکار جامعه بین المللی است و باید هویت اشخاصی که در کشتی هستند و نقشهای آن‌ها، مشخص شود. آیا همه آن‌ها باز خواهند گشت یا نه. همچنین وجود حقوقدانان در کشتی هیچ دلیلی ندارد.
ارسال نظر: