تعداد کشته‌های جنایت جدید داعش در شمال سوریه به بیش از ۲۰۰ نفر رسید

کدخبر: 1009792

شمار کشته‌های جنایت هولناک و جدید تروریست‌های داعش در شهر عین العرب (‌کوبانی) واقع در شمال سوریه از ۲۰۰ نفر فراتر رفت

به گزارش شبکه تلویزیونی المنار، داعشی‌ها در این قتل عام همه اعضای تعدادی از خانواده ها را کشتند . از طرف دیگر کنترل داعش بر محله غویران در شهر حسکه تکذیب شد .

احمد فرحات گزارشگر المنار در گزارشی گفت: یگان‌های کرد برای بار دوم شهر عین العرب ( کوبانی) واقع در شمال سوریه را پس گرفتند .

نخستین بار اواخر سال گذشته میلادی بود یعنی زمانیکه حجم همکاری ترکیه با افراد مسلح داعشی مشخص نبود اما نبرد اخیر میزان دخالت ترکیه را در تحولات سوریه نشان داد .

مسئولان کرد می گویند زمانیکه قربانیان کردها باشند، مقامات ترکیه چشمان خود را می بندند .

پیش از حمله داعش به عین العرب، مقامات ترکیه یگانهای کرد را به پاکسازی قومیتی در مناطقی که داعش را از آنها بیرون رانده اند و همچنین به تغییر ترکیب جمعیتی این مناطق متهم کردند .

رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه گفت ،کشورش به هر بهایی شده اجازه تشکیل کشور کردنشین را در شمال سوریه نخواهد داد .

این در حالی است که شهروندان سوری در عین العرب به بیرون آوردن اجساد خانواده‌هایی که همگی آنها در حمله اخیر داعش به عین العرب کشته شدند ادامه می دهند .

اتاق عملیات « آتشفشان فرات» که جنگ علیه داعش را در حومه های حسکه و رقه فرماندهی می کند اعلام کرد بیش از 200 نفر در قتل عام جدید کشته شدند.

ارسال نظر: