۱۰ سرباز مصری در سینا کشته و زخمی شدند

کدخبر: 1010553

سخنگوی نظامی ارتش مصر از کشته و زخمی شدن ۱۰ سرباز مصری و همچنین کشته شدن ۲۲ عنصر مسلح در سیناء خبر داد

به گزارش «نسیم» به نقل از الیوم السابع، سخنگوی ارتش مصر همچنین اعلام کرد که 70 فرد مسلح شب گذشته به پنج مرکز امنیتی در منطقه الشیخ زوید در سینا به طور همزمان حمله کردند.

این در حالی است که گزارش برخی منابع خبری حاکی از آن است که دست‌کم 60 نظامی مصری در درگیری های شدید با تروریستها و انفجار خودروهای بمب گذاری شده در شبه‌جزیره‌ سینا کشته شده اند.

چندین خمپاره نیز از سوی عناصر تروریستی به پایگاه‌های نظامی ارتش مصر شلیک شد و در پی آن درگیری‌هایی میان نیروهای امنیتی مصر و تروریست‌های گروه "ولایت سینا" شدت گرفت.

همچنین در انفجار یک خودروی بمب‌گذاری شده در یک پایگاه‌ نظامی در شیخ الزوید 10 نظامی مصری کشته و تعدادی دیگر زخمی شدند .

ارسال نظر: