دولت بحرین، شیخ "الجدحفصی" را آزاد کرد

کدخبر: 1025803

جنبش "جوانان الدراز" در صفحه رسمی خود در شبکه اجتماعی توئیتر اعلام کرد؛ دولت بحرین "شیخ الجدحفصی" از روحانیون شیعی را یک روز پس از بازداشت، آزاد کرد

به گزارش «نسیم»، جنبش "جوانان الدراز" در صفحه رسمی خود در شبکه اجتماعی مجازی "توئیتر" یک‌شنبه شب در خبری فوری اعلام کرد: شیخ الجدحفصی آزاد شد.

عصر امروز صدها تن از آحاد مختلف ملت بحرین با برگزاری تظاهراتی در مناطق "ابوصیبع"، "الشاخورة"، "اسکان جدحفص" و "المصلی"، اقدام دولت کشورشان در دستگیری شیخ "احمد الجدحفصی" از روحانیون شیعه را محکوم کردند.

نیروهای امنیتی بحرین عصر دیروز (شنبه) چند ساعت پس از سخنرانی شیخ احمد الجدحفصی در جمع مردم ستره، وی را در یکی از پست‌های ایست بازرسی این منطقه دستگیر و به مکان نامعلومی انتقال دادند.

بر اساس این گزارش، شیخ الجدحفصی در جمع اهالی ستره از عزم مقامات دولتی بحرین برای دخالت در امور دینی شیعیان انتقاد کرده بود.

وزارت کشور بحرین اخیرا طرح توزیع متن خطبه‌های نماز جمعه را در دستور کار قرار داده است.

شیخ احمد الجدحفصی که همه یارانش به علت حمایت از انقلاب 14 فوریه در زندان‌های نظام بحرین بسر می‌برند،‌ همواره در تظاهرات ضد دولتی روزهای جمعه در صفوف مقدم معترضان حرکت می‌کرد.

ارسال نظر: