ارتش عراق از غیر نظامیان خواست الرمادی را ترک کنند
فرماندهی ارتش عراق روز دوشنبه از خانواده ها در شهر الرمادی، که تحت کنترل گروه تکفیری صهیونیستی داعش قرار دارد، خواست در آستانه عملیاتی قریب الوقوع برای بازپس گیری این شهر، آن را ترک کنند
به گزارش «نسیم»، خبرگزاری صدا و سیما نوشت:
به گزارش خبرگزاری شینهوا از بغداد، ارتش عراق در بیانیه ای کوتاه از خانواده ها خواست از منطقه ای در جنوب الرمادی، حدود 110 کیلومتری غرب بغداد، این شهر را ترک کنند .
ستیزه جویان داعش در گذشته مانع از آن شده بودند که غیر نظامیان شهر الرمادی و دیگر شهرهای تحت کنترل این گروه را ترک کنند تا این که از آنها به عنوان سپرهای انسانی در مقابل حملات احتمالی استفاده کنند. با این حال، برغم تهدید داعش به اعدام آنها، بسیاری موفق شده اند بگریزند .
نیروهای امنیتی عراق و یگان های شبه نظامی متحد آنها موسوم به نیروهای بسیج مردمی اخیرا موفق شده اند چند منطقه را در حومه الرمادی باز پس گیرند. بازپس گیری این مناطق در بخشی از عملیات برای بیرون راندن ستیزه جویان داعش از این شهر صورت گرفت .
آنها ماه هاست برای بازپس گیری شهرهای بزرگ و کوچک در استان الانبار در غرب عراق می جنگند.