توافق مسکو و واشنگتن بر سر تعیین فهرست گروه‌های معارض سوری

کدخبر: 1044297

سخنگوی وزارت خارجه روسیه اعلام کرد که وزیر خارجه این کشور و همتای آمریکایی‌اش در تماسی تلفنی بر سر تعیین فهرست گروه معارضان سوری پیش از برگزاری دور بعدی مذاکرات صلح به توافق رسیدند

به گزارش «نسیم»، فارس نوشت:

وزارت خارجه روسیه با انتشار اعلامیه‌ای از توافق «سرگئی لاوروف» و همتای آمریکایی‌اش یعنی «جان کری» بر سر تعیین فهرست گروه‌های معارض سوری برای شرکت در دور بعدی گفت‌وگوهای صلح سوریه خبر داد.

بر اساس گزارش رویترز، وزارت خارجه روسیه مشخص نکرده که زمان برگزاری این نشست چه زمانی است ولی وزیر خارجه آمریکایی‌ها پیش از این اعلام کرده بود که 18 دسامبر یعنی 4 روز دیگر، سومین دور نشست معارضان سوری در نیویورک برگزار می‌شود.

در بیانیه وزارت خارجه رویسه همچنین آمده که لاوروف و کری بر سر اهمیت احترام به اصل اجماع در تصمیمات این نشست آتی و ایجاد اطمینان از حضور همه نمایندگان همه گروه‌ها در دور میز، تأکید کرده‌اند.

در دور قبلی حضور معارضان سوری که در ریاض برگزار شد، حضور تروریست‌های بدنام «احرار الشام» و امتناع آنها از آمدن به دور میز، خبرساز شد.

دور جدید مذاکرات البته بناست متفاوت از نشست ریاض باشد و نمایندگان دولت سوریه و دیگر دولت‌های منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای هم حضور داشته باشند.

ارسال نظر: