"مجتهد" فاش کرد:
تلاش ولیعهد سعودی برای ملاقات با صهیونیستها در اردن
"مجتهد"کاربر معروف عربستانی که زوایای پنهان آل سعود را فاش می کند، تاکید کرد: بعید نیست "محمد بن سلمان" ولیعهد وزیر جنگ سعودی در سفرش به اردن با صهیونیست ها دیدار و در باره توافق های جدید با مصر هماهنگی کند.
به گزارش « نسیم آنلاین »، مجتهد در صفحه خود در توئیتر نوشت که معامله « سلمان بن عبدالعزیز» پادشاه سعودی و « عبدالفتاح السیسی» رئیس جمهوری مصر در خصوص جزائر مصری «تیران» و« صنافیر» مقدمه ای برای اعلام روابط بین سعودی و اسرائیل است.
این کاربر اینترنتی تاکید کرد: اکنون که مصر جزائر تیران و صنافیر را سعودی خوانده و دو طرف برای ایجاد پل زمینی بین دو کشور بر روی دریای سرخ به توافق رسیده اند، فرصت برای اعلام روابط سعودی با اسرائیل فراهم شده است و بعید نیست که بن سلمان در سفرش به اردن با مقامات اسرائیلی برای هماهنگی در این خصوص ملاقات و گفت وگو کند.
مجتهد همچنین معنای « التزام سعودی به معاهده ننگین کمپ دیوید»، این است که « سعودی به مفاد این معاهده از جمله قرار گرفتن دو جزیره در منطقه «ج» ملتزم است و به معنای دیگر مخالفتی با حضور و فعالیت اسرائیل در این دو جزیره و اطراف آن ندارد».
وی افزود: غرب جزیره تیران در زمره آب های منطقه ای مصر بود والان درچارچوب آب های بین المللی و خارج از سیطره مصر و سعودی قرار گرفته است.
این کاربر اینترنتی خاطرنشان کرد: معنای این تغییر این است که ساخت بخش غربی پل ارتباطی بین مصر و سعودی به دون موافقت اسرائیل و اردن که از این تنگه استفاده می کنند، امکان ندارد و به عبارت دیگر دولت های سعودی و مصر نمی توانند مانع کشتیرانی اردن و اسرائیل شوند مگر این که شورای امنیت در این خصوص قطعنامه ای صادر کند.
مجتهد تصریح کرد: معنای دیگر التزام سعودی به کمپ دیوید و تبدیل تنگه تیران به منطقه ای بین المللی این است که سعودی به دون هماهنگی با اسرائیل نمی تواند نیروی نظامی حتی به صورت نمادین در این منطقه مستقر کند.
منبع: ایرنا