جوان ایرانی در کمپ مهاجرت استرالیا خودسوزی کرد
یک جوان ایرانی که مدتی طولانی در کمپ پناهجویان جزیره نائورو حبس بود، در اعتراض به شرایط بد مهاجران خود را به آتش کشید.
به گزارش « نسیم آنلاین »، فارس نوشت: یک جوان ایرانی که برای دریافت پناهندگی استرالیا به این کشور سفر کرده و مدتی طولانی در کمپ پناهجویان در جزیره نائورو حبس میشد، در اقدامی اعتراضی خود را به آتش کشید.
به نوشته گاردین، امید که یک جوان 23 است در زمانی که نمایندگان کمیساریای عالی پناهجویان سازمان ملل در حال بازرسی از کمپ پناهجویان بودند، در اعتراض به حبس طولانی مدت در این جزیره خود را به آتش کشید.
وی بعد از این اقدام به بیمارستان نائورو منتقل شد اما در شرایط جسمی وخیمی به سر میبرد. «پیتر داتون» وزیر مهاجرت استرالیا گفت پروازی برای انتقال وی به استرالیا برای درمان ترتیب داده شده است اما ادامه داد که ظاهرا شرایط جسمانی این جوان ایرانی اصلا خوب نیست.