انفجار بمب در "سینا" مصر، چهار کشته و مجروح برجا گذاشت

کدخبر: 2030207

منابع امنیتی مصر روز دوشنبه اعلام کردند، بر اثر انفجار یک خودروی زرهی پلیس در شهر "عریش" واقع در سینای مصر سه نفر کشته و یک نفر نیز زخمی شدند.

به گزارش « نسیم آنلاین »، انفجار یک بسته بمب گذاری شده در مسیر این خودروی زرهی در منطقه مساعید عریش منجر به انفجار خودروی پلیس شده است.

برخی منابع امنیتی گزارش کردند که افراد مسلح این بسته انفجاری را در مسیر خودروی زرهی پلیس قرار داده و سپس آن را از راه دور منفجر کرده اند.

تاکنون صدها نظامی مصری در حمله های افراد مسلح در شبه جزیره سینا کشته شده اند.

شبه جزیره سینا همچنان محل فعالیت تروریست های مورد حمایت غرب و برخی کشورهای منطقه از جمله گروه تروریستی ولایت سینا است که پس از برکناری «محمد مرسی» رئیس جمهوری پیشین مصر در سال 2013، حملات خود را علیه نیروهای پلیس و ارتش مصر شدت بخشیده اند.

پیشتر نیز منابع امنیتی لیبی و مصر اعلام کردند که دهها نفر از تروریست های ولایت سینا از جمله چندین سرکرده این گروهک طی سه ماه گذشته از طریق مرزهای مصر با لیبی و از راه های صعب العبور وارد لیبی شده اند.

ارتش مصر نیز از چندین ماه پیش عملیات نظامی گسترده ای را در مناطق رفح، شیخ زوید و العریش در شمال صحرای سینا برای سرکوب گروه های تروریستی آغاز کرده است.

منبع: ایرنا

ارسال نظر: