اعدام پنج ملوان پاکستانی به اتهام ارتباط با داعش

کدخبر: 2034741

پدر یکی از محکومان در پرونده حمله به کارخانه کشتی‌سازی نیروی دریایی مدعی است که دادگاه نیروی دریایی پاکستان پنج افسر را به اتهام ارتباط با داعش در حمله به این کارخانه در کراچی به مرگ محکوم کرده است.

به گزارش « نسیم آنلاین »، تسنیم نوشت: "سعید احمد" سرگرد بازنشسته نیروی دریایی پاکستان که پدر ستوان «حماد احمد» یکی از افسران محکوم شده در پرونده حمله به کارخانه کشتی‌سازی، اظهارداشت که فرزندش همراه با چهار افسر دیگر از سوی دادگاه نیروی دریایی پاکستان در پرونده حمله به کارخانه کشتی‌سازی که دو سال قبل رخ داده بود، محکوم به مرگ شده‌اند.

وی افزود: این پنج افسر به دلیل اثبات ارتباط با داعش، شورش، توطئه‌سازی و حمل سلاح به کارخانه کشتی‌سازی نیروی دریایی پاکستان محکوم به مرگ شده‌اند.

اما، بر اساس گزارش‌های رسانه‌های پاکستانی، حمله کنندگان با ربودن ناو نیروی دریایی پاکستان، خواستار حمله به ناو دریایی آمریکا بودند که توسط نیروی امنیتی پاکستان با ناکامی روبرو شدند.

نیروی امنیتی پاکستان دو عامل این حمله را در این حمله کشت و چهار نفر دیگر را نیز بازداشت کرده بود.

افسران نیروی دریایی پاکستان که محکوم به مرگ شده‌اند با نام‌های «عرفان الله»، «محمد حماد»، «ارسلان نذیر» و «هاشم نصیر» معرفی شده‌اند.

سعید احمد مدعی شد: فرزندش و چهار افسر دیگر در 12 آوریل سالجاری محکوم به مرگ شدند و در 14 آوریل نیز اعدام شدند و وی نیزپس از رفتن به زندان برای دیدار فرزنش در این مورد آگاه شده است.

سرگرد بازنشسته پاکستانی اظهار داشت: خلاف محکومیت فرزندش شکایتی در دادگاه نیروی دریایی ثبت خواهد کرد.

وی گفت: این پنج افسر نیروی دریایی که چهار یا پنج سال پیش استخدام شده بودند، قادر به ربودن ناو جنگی و مورد استفاده قرار دادن آن برای انجام اعمال تروریستی نبودند.

این در حالی است که «خواجه محمد آصف» وزیر دفاع پاکستان پس از این حمله با حضور در پارلمان این کشور گفته بود که احتمال افراد نفوذی در نیروی دریایی پاکستان یکی از عوامل حمله مهاجمان مسلح به کارخانه کشتی‌سازی این کشور در شهر کراچی است.

وی گفته بود: حمله به کارخانه کشتی‌سازی نیروی دریایی پاکستان نتیجه عملیات‌های ارتش این کشور علیه شبه‌نظامیان پاکستانی است.

آصف تصریح کرده بود که هفت تروریست که حمله به کارخانه کشتی‌سازی نیروی دریایی این کشور را آغاز کردند، دستگیر شده و سه نفر دیگر نیز در درگیری با پلیس کشته شدند.

ارسال نظر: