بحرین دستور تسریع در روند قضایی انحلال جمعیت الوفاق را داد

کدخبر: 2042327

دولت بحرین دستور تسریع در روند قضایی انحلال جمعیت الوفاق را صادر کرد.

به گزارش « نسیم آنلاین »، خبرگزاری فرانسه روز پنجشنبه به نقل از یک منبع قضایی گزارش داد: وزارت دادگستری و امور اسلامی بحرین درخواست تسریع درروند قضایی انحلال جمعیت شیعیان الوفاق به اتهام ایجاد زمینه های توسعه تروریسم را صادر کرده است.

براساس این گزارش دستگاه قضایی بحرین حدود9 روز پیش دستور لغو و ممنوعیت فعالیت های این تشکل و بستن تمام مراکز و دفاتر آن و توقیف اموال و دارایی های آن را تا صدور رای نهایی دادگاه داده بود.

این منبع افزود:‌شیخ خالد بن علی بن عبدالله آل خلیفه وزیردادگستری بحرین دستور تسریع در صدور رای در این پرونده را داده است.

برهمین اساس دادگاه عالی اداری مرتبط با این موضوع جلسه خود را که مقرر بود ششم اکتبر برگزار کند در روز پنج شنبه برگزار و اعلام کرد رای مربوطه در چهارم سپتامبر(۱۴ شهریور) اعلام خواهد شد.

وزارت دادگستری بحرین هفته گذشته خبرداد: درخواست انحلال جمعیت اسلامی الوفاق را به سیستم قضایی کشور داده و برهمین مبنا حکم به ممنوعیت فعالیت ها و توقیف اموال و بسته شدن دفاتر آن تا هنگام صدوررای نهایی صادر شده است.

این اقدام بحرین انتقادات وسیعی را در سطح منطقه و بین المللی ومجامع حقوق بشری در پی داشت.

در ادامه روند سرکوب شیعیان بحرین دولت این کشور همچنین دو روز پیش رای به سلب تابعیت شیخ قاسم عیسی رهبر شیعیان بحرین را صادر کرد که این اقدام نیز با اعتراضات گسترده داخلی و خارجی مواجه شده است.

منبع: ایرنا

ارسال نظر: