واکنش آمریکایی‌ها به اعدام تروریست‌ها در کردستان

واشنگتن: ایران روند رسیدگی به پرونده‌های قضایی را شفاف کند

کدخبر: 2051949

معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در واکنش به اعدام چند تروریست در کردستان گفت که واشنگتن همیشه از رفتار حقوق‌بشری ایران نگران بوده و شفاف شدن روند رسیدگی به پرونده‌های قضایی ایران، یکی از خواسته‌های آمریکا است.

به گزارش « نسیم آنلاین »، فارس نوشت: "مارک تونر" معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا امروز در واکنش به اعدام اعضای گروه تروریستی «توحید و جهاد» در کردستان، ضمن اعلام نگرانی از وضعیت حقوق‌بشر در ایران، رسیدگی عادلانه و شفاف به پرونده‌ها در دستگاه قضایی ایران را خواستار شد.

سه‌شنبه این هفته بود که دادگستری کردستان از اعدام اعضای گروه تکفیری-تروریستی توحید و جهاد خبر داد؛ اعضای این گروه پس از سفر مقام معظم رهبری به کردستان در سال 88، با هدف ایجاد اختلاف و قائله در کردستان، دو روحانی برجسته اهل سنت، دو قاضی دادگستری، چهار نفر محیط‌بان و یک طلافروش را ترور کرده بودند.

تونر در واکنش به اعدام این تروریست‌ها گفت که واشنگتن کماکان از به رفتار حقوق‌بشری ایران نگرانی دارد.

در حال تکمیل ...

ارسال نظر: