تشدید درگیری در نزدیکی دانشکده نظامی در جنوب حلب

کدخبر: 2052342

گروهک "جیش الفتح" بعد از عقب‌نشینی از دانشکده توپخانه و تسلیحات، از دقایقی پیش مجددا حملات خود را شروع کرد.

به گزارش « نسیم آنلاین »، فارس نوشت: جیش الفتح بعد از عقب‌نشینی از دانشکده توپخانه و تسلیحات، از دقایقی پیش مجددا حملات خود را شروع کرد.

همزمان تروریست‌ها در پیرامون منطقه العامریه تک تیرندازان خود را در منطقه مستقر کرده‌اند تا بتوانند از این محور تحرکات نیروهای مقاومت در الراموسه را دفع کنند.

«نیروهای دموکراتیک سوریه» موفق شدند منطقه «الفرن الآلی» و بخش وسیعی از منطقه «الشیخ عقیل» را در شهر منبج پاکسازی کنند که با احتساب این پیشرویها کمتر از ۱۰ درصد این شهر تحت اشغال داعش قرار داد.

شهر منبج که از سال 2014 در اشغال تروریست‌های داعش بوده است، مسیر تدارکاتی اصلی داعش بین ترکیه و رقه، پایتخت خود خوانده این گروه تروریستی، محسوب می‌شود.

ارسال نظر: