انفجار در دو شهر کردنشین ترکیه/ ۹ سرباز کشته شدند

کدخبر: 2067622

گزارش‌ها از کشته شدن ۹ سرباز در دو انفجار در دو شهر استان کردنشینِ حکاری در جنوب شرق ترکیه حکایت دارد.

به گزارش « نسیم آنلاین »، خبرگزاری آناتولی، بر اثر انفجار خوردوی بمب‌گذاری‌شده در نزدیک مرکز پلیس در شهر شمدینان، 8 سرباز کشته و 5 تن دیگر زخمی شدند .

یک سرباز دیگر نیز در انفجار دیگری در پایگاه نظامی خان‌تپه در شهر چوکورجه کشته شده است .

مناطق کردنشین جنوب شرق ترکیه عمدتاً صحنه درگیری‌های دولت با شبه‌نظامیان کرد به‌ویژه اعضای حزب کارگران کردستان ترکیه (پ ک ک) است .

از تیرماه سال گذشته و در پی شکسته شدن آتش‌بس دو ساله میان دولت ترکیه و پکک، درگیری میان دو طرف به‌ویژه در مناطق کردنشین جنوب شرق این کشور تشدید شده است .

پرس تی وی نوشت: بنا بر آمار خبرگزاری دولتی آناتولی، از زمان شکسته شدن این آتش‌بس در سال 2013 بیش از 600 نیروهای امنیتی ترکیه و بیش از 7 هزار عضو پ ک ک کشته شده‌اند .

این در حالی است که فعالان حقوق بشر و احزاب سیاسی طرفدار کردهای ترکیه برخورد دولت با کردها را زیر سؤال برده و ادعا کرده‌اند در این سرکوب‌ها، شمار زیادی از غیرنظامیان کشته شده‌اند .

ارسال نظر: