اوباما: ایران یک "فرصت تاریخی" برای توافق هسته‌ای دارد

کدخبر: 990222

رئیس‌جمهور آمریکا در پیام نوروزی خود، درباره مذاکرات هسته‌ای گفته است که امسال بهترین فرصت پس از چندین دهه برای دنبال کردن یک رابطه متفاوت بین دو کشور ایران و آمریکا ایجاد شده است

اوباما روزها و هفته های پیش رو را تعیین کننده خواند و افزود: مذاکرات ما پیشرفت کرده اما اختلافاتی باقی مانده است و افرادی در هر دو کشور و فراتر از آنها وجود دارند که مخالف یک راه حل دیپلماتیک هستند.
باراک اوباما رییس جمهوری آمریکا در باره مذاکرات هسته‌ای گفته است که امسال بهترین فرصت پس از چندین دهه برای دنبال کردن یک رابطه متفاوت بین دو کشور (ایران و امریکا) ایجاد شده است.
رییس کاخ سفید افزود: مذاکرات هسته‌ای بین ایران و قدرت‌های غرب، پیشرفت کرده اما اختلافات باقی است.
اوباما گفت: این لحظه ممکن است دوباره بزودی فرا نرسد؛ به گمان من، ملت‌هایمان از یک فرصت تاریخی برای حل مسالمت آمیز این مسأله برخوردار شده‌اند؛ فرصتی که ما نباید آن را از دست بدهیم.
اوباما روز‌ها و هفته‌های پیش رو را تعیین کننده خواند و افزود: مذاکرات ما پیشرفت کرده اما اختلافاتی باقی مانده است و افرادی در هر دو کشور و فرا‌تر از آن‌ها وجود دارند که مخالف یک راه حل دیپلماتیک هستند.
وی گفت: ما باید به همراه هم علناً در مورد آینده‌ای که خواهان آن هستیم صحبت کنیم.
ارسال نظر: