محدودیتهای ترافیکی نماز عیدفطر در مصلی تهران اعلام شد
رئیس پلیس راهور تهران گفت: مترو و اتوبوسرانی برای نمازگزاران عید فطر رایگان است/ ۵۰۰ دستگاه ون به شکل رایگان اقدام به جابهجایی نمازگزاران از مقابل پارکینگها تا محل مصلی خواهند کرد
سردار سید تیمور حسینی با تبریک فرار رسیدن عید سعید فطر به شهروندان، گفت: برابر تصمیمات اتخاذ شده، امسال هم مثل سال های قبل نمازعید سعید فطر در مصلی بزرگ تهران برگزار خواهد شد. بر همین اساس جلساتی به منظور ارائه خدمات بهتر به شهروندان تشکیل و تصمیماتی اتخاذ شده است.
وی با بیان اینکه مترو و اتوبوسرانی برای نمازگزاران عید فطر رایگان است، افزود: همچنین پارکینگهایی در چهار طرف مصلی تهران برای پارک خودروی نمازگزاران پیشبینی شده که برهمین اساس در ضلع شمالی پارکینگ بنیاد حکمت صدرا و پارکینگ بنیاد مستضعفان به نمازگزاران خدمترسانی خواهند کرد. پایانه بیهقی در شرق مصلی و پارکینگ لجستیک در خیابان شهیدبهشتی نیز به همین منظور پیشبینی شده است.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ ادامه داد: با توجه به طولانی بودن مسافت پارکینگها تا محل نماز، ۵۰۰ دستگاه ون به شکل رایگان اقدام به جابهجایی نمازگزاران از مقابل پارکینگها تا محل مصلی خواهند کرد.
حسینی در ادامه به تشریح محدودیتهای تردد در ساعات برگزاری نماز عید سعید فطر گفت: براین اساس تردد تمامی وسایل نقلیه از ساعت ۴ صبح روز عید فطر تا پایان مراسم در خیابان بهشتی از تقاطع سهروردی به سمت غرب تا خیابان قائم مقام فراهانی، خیابان شهید علی اکبری از خیابان شهید مطهری به سمت شمال تا خیابان بهشتی، خیابان میرعماد از خیابان شهید مطهری تا خیابان شهید بهشتی، خیابان پاکستان در غرب مصلی امام خمینی (ره)، طول خیابانهای هویزه و خرمشهر در حد فاصل صابونچی و قنبرزاده ممنوع خواهد بود.
رئیس پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد: همچنین در صورت نیاز و ابلاغ فرماندهی، مسیر بزرگراه رسالت حد فاصل تقاطع کردستان تا پل سیدخندان نیز احتمال مسدود شدن دارد.