جستجوی مفقودان سقوط مینیبوس در هراز، توسط سگهای زندهیاب
فرماندار ویژه آمل از حضور ۴۰ تیم عملیات امدادی و آتشنشانی استانی و شهرستانی به همراه سگ زندهیاب برای جستجوی جانباختگان مفقودی سقوط مینیبوس در محور هراز خبر داد
به گزارش «نسیم»، ایسنا نوشت: احمد منفرد با تاکید براینکه در ادامه این عملیات بنا به دستور استاندار مازندران در خصوص گسترش تیمهای عملیاتی امداد و نجات برای جستجوی اجساد باقی مانده حادثه سقوط مینیبوس به رودخانه هراز در منطقه وانا داده شد، گفت: در این عملیات از استان دستور حضور 30 گروه از آتشنشانان و اورژانس نیروهای متخصص همراه با سگ زنده یاب، لودر و تمامی تجهیزات مورد نیاز امدادی داده شد.
منفرد ادامه داد: این تیمها صبح امروز کار عملیاتی و تجسس سه جنازه باقیمانده را به شکل وسیع در 30 نقطه رودخانه هراز آغاز میکنند.
فرماندار ویژه آمل با بیان اینکه عملیات جستجو با حضور معاون عمرانی استانداری مازندران، معاون هلالاحمر مازندران، مدیریت بحران، فرمانداری ویژه آمل و شهردار آمل آغاز شد، تأکید کرد: در این عملیات علاوه بر تیمهای استانی 10 گروه از نیروهای امدادی و آتشنشانی این شهرستان همراهی خواهند داشت و در مجموع 40 تیم امدادی و آتشنشانی در حال جستجو برای یافتن اجساد مفقودان هستند.