سرهنگ قلابی پلیس آگاهی تهران به دام افتاد

کدخبر: 2007654

مرد تبهکاری که تحت عنوان سرهنگ پلیس آگاهی تهران بزرگ از شهروندان اخاذی می‌کرد،‌ توسط پلیس آگاهی پایتخت دستگیر شد.

به گزارش « نسیم آنلاین »، 21 دیماه امسال، فردی با مراجعه به کلانتری 124 قلهک به مأمورین اعلام کرد: شخصی تحت عنوان سرهنگ پلیس آگاهی مراجعه و مدعی شده که دستور توقیف رستوران و همچنین دستگیری پدرش را دارد.

این شخص در ادامه اظهارات خود عنوان کرد: "شخصی به نام سرهنگ "احمدی" عنوان کرده که حاضر است در ازای دریافت مبلغ 150 میلیون تومان مانع از اجرای احکام قضایی در خصوص دستگیری پدرم و همچنین توقیف رستوران محل کارم در خیابان طالقانی شوم".

با تشکیل پرونده مقدماتی با موضوع جعل عنوان مأمور و به دستور بازپرس شعبه ششم دادسرای ناحیه 33 تهران ، پرونده جهت رسیدگی در اختیار اداره سیزدهم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت.

دستگیری متهم:

22 دیماه امسال، شخصی با لباس نظامی و درجه سرهنگ دومی به رستوران شاکی مراجعه و با ارائه کارت شناسایی و مدارک قضایی اقدام به اخاذی 150 میلیون تومانی از صاحب رستوران می کند که با حضور کارآگاهان اداره سیزدهم پلیس آگاهی در محل ، این شخص بنام "مهدی- الف" متولد 1346 دستگیر شد.

در همان بازرسی اولیه، کارت شناسایی انتظامی مجعول به همراه احکام قضایی کشف شد ؛ در ادامه و با شناسایی خودرو پراید سفید رنگ متعلق به متهم، کارآگاهان در بازرسی از خودرو موفق به کشف تجهیزات و ادوات پلیسی و همچنین البسه نظامی شدند.

شناسایی دومین شاکی پرونده:

با انتقال متهم به اداره سیزدهم و در ادامه تحقیقات ، کارآگاهان موفق به شناسایی مالباخته ای شدند که متهم در پوشش سرهنگ پلیس آگاهی و با وعده تهیه وام میلیاردی، مبلغ 200 میلیون تومان از وی دریافت کرده بود.

مالباخته پس از حضور در اداره سیزدهم پلیس آگاهی و شناسایی متهم ، در اظهاراتش به کارآگاهان گفت: "متهم مدعی بود که به واسطه موقعیت کاری اش، با تعدادی از رؤسای بانک های مختلف شهر ارتباطی نزدیک دارد و به همین واسطه می تواند وام های میلیاردی تهیه کند و با این وعده مبلغ 200 میلیون تومان از من دریافت کرد".

سرهنگ کارآگاه "محمدرضا ذاکراستقامتی" معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی تهران بزرگ با اعلام این خبر گفت: "متهم با صدور قرار قانونی و جهت انجام تحقیقات تکمیلی و شناسایی دیگر شکات پرونده در اختیار اداره سیزدهم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفته است.

ارسال نظر: