فرمانده مرزبانی ناجا خبر داد:

آغاز به کار قرارگاه "مقداد"/ اقدامات ویژه کنترلی در مرزها، تا پایان انتخابات

کدخبر: 2012729

فرمانده مرزبانی ناجا از آغاز به کار قرارگاه "مقداد" در مرزبانی به منظور اقدامات ویژه کنترلی در مرزها، تا پایان انتخابات خبر داد.

به گزارش « نسیم آنلاین »، سردار رضایی گفت: با پیروزی انقلاب اسلامی مردم ما به هویت اصلی خویش رسیدند و انقلاب اسلامی به ملت ما فرصت تصمیم گیری داد .

وی با اشاره به برگزاری خوب انتخابات از ابتدای انقلاب تا کنون افزود: دشمنان ما به دنبال آسیب رساندن به انتخابات و حتی جلوگیری از برگزاری آنها بودند که به لطف الهی، تدبیر مقام معظم رهبری، آمادگی و هوشیاری سازمان های اجتماعی و امنیتی از رسیدن به اهداف شوم خود ناکام ماندند .

این مقام ارشد انتظامی تصریح کرد: مرزبانی نیز به عنوان یکی از رده های تاثیرگذار در بحث امنیت و پیشگیری از ورود ناامنی به کشور، چندین ماه قبل از انتخابات با افزایش اقدامات کنترلی، اشراف و جلوگیری از ورود هرگونه نا امنی به کشور را در دستور کار خود قرار می دهد .

سردار رضایی همچنین بیان داشت: در ایام انتخابات، کنترل مرزها با راه اندازی قرارگاه ویژه ای در ستاد مرزبانی و حضور کارشناسان در مناطق مرزی افزایش می یابد و به همین منظور قرارگاه "مقداد" برای رصد لحظه به لحظه مرزها تا پایان انتخابات در مرکز فرماندهی و کنترل مرزبانی از اول اسفند ماه آغاز به کار کرد .

این مقام عالی رتبه در مرزبانی کشور در پایان گفت: امیدواریم با اقدامات کنترلی صورت گرفته همانند دوره های قبل شاهد برگزاری با شکوه انتخابات و حضور میلیونی مردم در پای صندوق های رای باشیم.

ارسال نظر: