معاون باشگاه دانش پژوهان جوان وزارت آموزش و پرورش:

مشکل دانش‌آموز دختر محجبه مربوط به "المپیاد شیمی" نبود

کدخبر: 2038949

معاون باشگاه دانش پژوهان جوان وزارت آموزش و پرورش گفت: موضوع مطرح شده در خصوص مشکل دانش‌آموز دختر محجبه مربوط به مسابقات آزمایشگاهی بوده و مربوط به المپیاد علمی شیمی نیست.

به گزارش « نسیم آنلاین »، فارس نوشت:

حسن ساعی دهقان معاون باشگاه دانش پژوهان جوان وزارت آموزش و پرورش در پاسخ به این پرسش که «آیا باشگاه دانش پژوهان جوان از امتحان یکی از دانش‌آموزان دختر با حجاب در المپیاد شیمی ممانعت به عمل آورده است؟»، اظهار داشت: این آْزمون اصلاً المپیاد نبوده و مربوط به باشگاه دانش پژوهان جوان نمی‌شود.

وی افزود: موضوع مطرح شده مربوط به مسابقات آزمایشگاهی بوده است که فقط هم به صورت عملی و آزمایشگاهی انجام می‌شود.

ساعی دهقان با بیان اینکه این موضوع تشابه اسمی بوده که به المپیادهای علمی نسبت داده شده است، خاطرنشان کرد: آزمون‌های المپیادهای علمی دانش‌آموزی در اردیبهشت ماه برگزار شد و هنوز نتایج آن اعلام نشده است.

معاون باشگاه دانش پژوهان جوان وزارت آموزش و پرورش تأکید کرد: مشکل دانش‌آموز اشاره شده مربوط به المپیاد علمی شیمی نیست و مربوط به مسابقات آزمایشگاهی است که زیر نظر معاونت متوسطه پیگیری می‌شود.

ارسال نظر: