مدیر طرح تأمین جهیزیه نوعروسان کمیته امداد:

۷۵ هزار دختر عقد کرده‌ منتظر جهیزیه اولیه‌ هستند

کدخبر: 2043046

مدیر طرح تامین ۷۵ هزار جهیزیه برای نوعروسان کمیته امداد گفت: براساس آمار کمیته امداد ۷۵ هزار دختر عقد کرده‌ منتظر جهیزیه اولیه‌ای هستند که با سه میلیون تومان جمع‌آوری می‌شود.

حجت‌الاسلام رضا رویت در گفتگو با « نسیم آنلاین »، در تشریح طرح تأمین جهیزیه نوعروسان کمیته امداد تاکید کرد: در مورد طرح آینه شمعدان اظهار داشت: در کشور آماری وجود دارد و کمیته امداد اعلام کرده که ۷۵ هزار دختری هستند که عقد کرده‌اند و منتظر جهیزیه اولیه‌ای هستند که ظاهرا با سه میلیون تومان جمع‌آوری می‌شود.

وی افزود: این 75 هزار نفر درحال حاضر معطل همین جهیزیه اولیه هستند که بعضی اوقات ممکن است با یک یخچال از جهیزیه‌های ما برابری کند. کمیته امداد در این زمینه تلاش‌های خود را انجام می‌دهد که بتواند این میزان جهیزیه را تأمین کند و دختران دم بخت را راهی خانه خود نماید.

مردم و خیران مشارکت کنند

رویت ادامه داد: شاید بیش از ۴۰ تا ۵۰ مرکزی که حاضر شدند پای کار این طرح بیایند، در این طرح مشارکت دارند، نه فقط مجموعه‌های غیرحاکمیتی حتی مجموعه‌هایی مثل بسیج اصناف، کانون‌های مساجد در سراسر کشور برای استفاده از ظرفیت مردمی خودشان به ویژه در ماه مبارک رمضان پای این کار آمده‌اند. همچنان هم ورود مراکز به این طرح ادامه دارد و هر یک از موسساتی که حاضر به مشارکت باشند، به این طرح مراجعه می‌کنند که همین امروز هم با چند موسسه دیگر در این زمینه مذاکره می‌کنیم.

مدیر طرح تامین جهیزیه نوعروسان کمیته امداد تاکید کرد: اصل مطلب این است که ۷۵ هزار دختر جوان عقد کرده‌اند و به دلیل نداشتن جهیزیه، شرمنده همسر و خانواده همسر خودشان هستند.

وی در مورد روش‌های ارائه کمک‌های مردمی گفت: مردم و خیران می‌توانند با شماره‌گیری #۷۶۷* در این طرح مشارکت داشته باشند. خواهش و پیشنهاد ما این است که مردم نقدا کمک‌های خود را پرداخت کنند تا بتوان از تخفیف‌هایی که برای این طرح در نظر گرفته شده است استفاده کرد.

رویت خاطرنشان کرد: پس از ماه مبارک رمضان نیز در مراسمی به صورت نمادین به تعدادی از زوج‌ها جهیزیه پرداخت می‌شود. آینه شمعدون می‌تواند تجربه موفقی باشد که سال‌های آینده هم در ماه مبارک رمضان ادامه پیدا کند.

ارسال نظر: