تصادف ریل باس در محدوده گلوگاه/ ۳۰ مسافر مصدوم شدند + تصاویر
ریل باس گرگان- پل سفید ساعتی قبل در محدوده گلوگاه با یک دستگاه کامیون تصادف کرد.
به گزارش « نسیم آنلاین »، مدیرکل راهآهن منطقه شمال شرق 2 کشور گفت: ساعت 9 و 45 دقیقه صبح امروز، یک دستگاه ریل باس در حال حرکت از پل سفید به سمت گرگان، با کامیون حامل بارماسه که در حال عبور از روی ریل بود برخورد کرد.
محمدرضا قربانی افزود: این سانحه در روستای خورشیدکلا شهرستان بهشهراستان مازندران به وقوع پیوست و در آن خسارت زیادی به ریل باس وارد شد، به طوری که ریل باس دیگر قابل استفاده نیست و باید جایگزین شود.
وی ادامه داد: راننده لوکوموتیو از ناحیه پا دچار شکستگی شد. راننده کامیون هم با خروج به موقع آسیبی ندیده است.
سخنگوی اورژانس مازندران با بیان اینکه ساعت 9 صبح امروز، خبر این حادثه به مرکز پیام اورژانس شرق استان اعلام شد، گفت: بلافاصله آمبولانسهای پایگاههای خلیل شهر، گلوگاه، لمراسک، بندرگز و هلال احمرو یک دستگاه اتوبوس آمبولانس به محل حادثه که در خورشید کلا گلوگاه بود اعزام شدند.
به گفته اشکپور گزارشات اولیه حاکی مصدومیت 30 مسافر است که همگی به بیمارستانهای امام بهشهر و ثامن گلوگاه منتقل شدند.