مدیرکل کمیته امداد استان تهران خبر داد
۳۰۰ پایگاه آماده جمعآوری کمکهای مردمی در مراسم اربعین حسینی
مدیرکل کمیته امداد استان تهران گفت: ۳۰۰ پایگاه در مسیر پیاده روی از میدان امام حسین(ع) تا حرم حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) در روز اربعین حسینی آماده جمعآوری کمک های مردمی هستند.
به گزارش « نسیم آنلاین »، محسن ولیئی با اشاره به اینکه همه ساله در ماههای محرم و صفر مردم خیر و خداجوی استان اقدام به اهدا نذورات می کنند، گفت: سمت و سو دادن این اقدامات شایسته به سوی مددجویان تحت حمایت یکی از وظایف و رسالتهای حوزه مشارکتهای مردمی کمیته امداد استان تهران است.
وی افزود: طرح " احسان حسینی" با هدف توزیع نذورات مردمی به نیازمندان و محوریت مراکز نیکوکاری در ایام محرم و صفر اجرا می شود.
وی با اشاره به اینکه از ابتدای محرم امسال همانند سال های گذشته طرح اطعام و احسان حسینی اجرا شد، افزود: استفاده از ظرفیت معنوی مردم استان برای خدمت به نیازمندان ، جهت دار نمودن نذورات مردمی با هدف رسانیدن نذورات به مستمندان واقعی جامعه و تقویت و تببین فرهنگ احسان حسینی به نیازمندان و جایگاه ارزشی آن در دین مبین اسلام از اهداف بنیادی و اساسی این طرح محسوب می شود، اجرای این طرح تا پایان ماه صفر ادامه دارد.
ولیئی با اشاره به اینکه درطرح اطعام حسینی بیش از یک میلیاد و 200 میلیون ریال نذورات مردمی برای اطعام نیازمندان در سال 94 توزیع شده است تصریح کرد: در سال 94 شهرستان های اسلامشهر با 324 میلیون و 330 هزار ریال، پیشوا با 224 میلیون ریال و رباط کریم با 165 میلیون و 179 هزار ریال به عنوان سه شهرستان برتر در اهداء نذورات مردمی به نیازمندان معرفی شده اند.
مدیرکل کمیته امداد استان تهران همچنین به برپایی پایگاه های جمعآوری کمک های مردمی و ثبت نام از حامیان و خیران نیکوکار در طرح های اکرام ایتام و محسنین اشاره کرد و گفت: 300 پایگاه در مسیر راهپیمایی روز اربعین حسینی از میدان امام حسین (ع) تا حرم حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) آماده جمع آوری نذورات خیران و ثبت نام در طرح های اکرام ایتام و محسنین هستند.
شهروندان عزیز تهرانی می توانند نذورات احسان حسینی خود را به شماره حساب 14822192/30 بانک ملت به سهولت پرداخت کنند.