سخنگوی سازمان آتش‌نشانی تهران خبرداد:

مراحل پایانی آوار برداری در شرق ساختمان پلاسکو/ تمرکز جستجو در غرب ساختمان

کدخبر: 2084130

ملکی اظهار داشت: با توجه به پایان یافتن عملیات جستجو در بخش شرقی ساختمان پلاسکو، کار آوار برداری به سرعت در حال انجام است و پیش‌بینی می‌کنیم امروز سرعت آوار برداری این قسمت افزایش یابد.

به گزارش « نسیم آنلاین »، جلال ملکی اظهار داشت: پس از اینکه بامداد امروز چهار جسد در طبقه منفی یک ساختمان پلاسکو کشف شد، تیم‌های امدادی بار دیگر آن محل و اطرافش را جستجو کرده و جسد دیگری کشف نشد.

وی ادامه داد: با توجه به پایان یافتن عملیات جستجو در بخش شرقی ساختمان پلاسکو، کار آوار برداری به سرعت در حال انجام است و پیش‌بینی می‌کنیم امروز سرعت آوار برداری این قسمت افزایش یابد.

سخنگوی سازمان آتش نشانی، تاکید کرد: در حال حاضر علاوه بر عملیات آوار برداری، جستجو برای یافتن اجساد آتش نشانان در زیر ضلع غربی تشدید شده است.

ارسال نظر: