گزارش نهایی تحقیق و تفحص از دانشگاه آزاد فردا به رأی گذاشته می‌شود

کدخبر: 898196

نایب رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس، با بیان اینکه پرونده تفحص از دانشگاه آزاد فردا در جلسه این کمیسیون جمع‌بندی می‌شود، گفت: پس از رأی‌گیری، گزارش پرونده به صحن علنی مجلس ارجاع خواهد شد

به گزارش «نسیم»، جبار کوچکی‌نژاد از پایان بررسی طرح تحقیق و تفحص از دانشگاه آزاد اسلامی در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس خبر داد و گفت: فردا یکشنبه (یکم‌ خرداد) جمع‌بندی نهایی این پرونده و رای‌گیری در خصوص آن انجام خواهد شد .

وی با بیان اینکه پس از رای‌گیری در خصوص پرونده تفحص از دانشگاه آزاد در صورت مخالفت نمایندگان با آن به صحن علنی مجلس ارجاع خواهد شد، افزود: در جلسه فردا، نتیجه نهایی در خصوص این پرونده اخذ خواهد شد .

کوچکی‌نژاد با تاکید بر اینکه گزارش تفحص از دانشگاه آزاد کامل و جامع تمامی موارد است، گفت: با حضور روسای سابق و فعلی این دانشگاه در کمیسیون آموزش مجلس، بسیاری از ابهامات این پرونده مرتفع شده است .

نایب رئیس کمیسیون آموزش ادامه داد: با نهایی شدن و تعیین تکلیف طرح تحقیق و تفحص از دانشگاه آزاد اسلامی، باری از روی دوش سیستم آموزش کشور برداشته خواهد شد؛ چرا که سال‌ها از زمان مطرح شدن این تفحص می‌گذرد اما نتیجه‌ای عاید نشده است .

وی افزود: در خصوص برخی از ابهامات وارده به پرونده تحقیق و تفحص از دانشگاه آزاد، باید "عبدالله جاسبی" مستنداتی را به کمیسیون ارائه کند که تطابق مستندات با واقعیت نیز در جلسه فردا پیش از رای‌گیری انجام خواهد شد.

ارسال نظر: