"طرح نیازسنجی آموزش عالی" امسال تدوین و اجرا می‌شود

کدخبر: 923437

معاون آموزشی وزیر علوم، با اعلام این خبر، برنامه‌های این معاونت را برای سال تحصیلی جدید دانشگاه‌ها اعلام کرد

به گزارش «نسیم»،‌ جعفر میلی منفرد در دومین روز از نشست رؤسای دانشگاهها در مشهد مقدس، گسترش اختیارات دانشگاه‌ها در حوزه آموزشی، حرکت از توسعه کمی به توسعه کیفی با ابزار تقویت نظام ارزیابی و هم‌راستا کردن آموزش عالی با نیازهای حال و آینده اقتصاد ملی را اساسی‌ترین راهبردهای حوزه معاونت آموزشی عنوان کرد .

وی با تأکید بر اینکه در حال حاصر 2600 مؤسسه آموزش عالی دولتی، غیردولتی و مهارتی در کشور فعال هستند، افزود: ساماندهی، متناسب‌سازی و بازتعریف زیرنظام‌های دانشگاهی و شیوه های آموزشی با تأکید بر آینده‌پژوهی، از مهمترین برنامه‌های آتی حوزه آموزش عالی است .

معاون آموزشی وزارت علوم، تلاش برای بهبود فرآیند جذب، بهبود آیین‌نامه ارتقا و توانمندسازی اعضای هیأت علمی را از مواردی دانست که با اعمال آنها می‌توان بالندگی اعضای هیأت علمی را محقق ساخت .

دکتر میلی منفرد ادامه داد: بهبود و ارتقای سیاست‌های جاری در برنامه‌ریزی آموزشی و روزآمد کردن متون درسی دانشگاهی بر اساس مبانی فکری اسلام و نیازهای اجتماعی و بازار کار، از دیگر سیاست‌های معاونت آموزشی است.

معاون آموزشی وزیر بر "توجه به مباحث بازنگری در شیوه‌های سنجش و پذیرش دانشجو، نظارت و ارزیابی و به کارگیری فناوری اطلاعات برای بهبود و ارتقای کیفی فعالیت ها و فرآیندهای اجرایی" تأکید کرد و افزود: یکی از مهمترین برنامه های حوزه معاونت آموزشی در سال جاری، تدوین و اجرای طرح نیازسنجی آموزش عالی و پژوهشی به منظور توسعه متوازن مؤسسات آموزشی و پژوهشی است.

ارسال نظر: