مدل بومی "ارتباط دانشگاه با صنعت" ترسیم می‌‌شود

کدخبر: 929329

مدیر ارتباط با صنعت وزارت علوم گفت: درحال تدوین مدلی بومی برای ارتقای وضعیت ارتباط با صنعت در دانشگاه‌‌ها هستیم/ این مدل، تا پایان سال جاری با مشورت و همراهی دانشگاه‌ها تدوین خواهد شد

فرهاد گلستانی فرد در گفتگو با «نسیم» با بیان اینکه راه اندازی دفاتر ارتباط با صنعت به اختیار دانشگاه‌هاست، افزود: در حال حاضر دانشگاه های با سابقه کشور دارای دفاتر ارتباط با صنعت هستند و به منظور توسعه این دفاتر،‌ وزارت علوم برنامه های تشویقی برای دانشگاه ها خواهد داشت.

وی با اشاره به انعقاد قراردادهای مختلف از سوی وزارت علوم با دستگاه های اجرایی تصریح کرد: وزارت علوم با وزارتخانه های نفت، صنعت و معدن و دفاع قراردادهای مختلفی امضا کرده است و براساس آنها، پروژه های بزرگ صنعتی به دانشگاه ها ارائه می‌شود و ارائه این پروژه‌ها نیز موجب فعال‌تر شدن دفاتر ارتباط با صنعت در دانشگاه‌ها شده است.

مدیر ارتباط با صنعت وزارت علوم با بیان اینکه در حال حاضر 189 دانشگاه دولتی مصوب در کشور وجود دارد، افزود: درحال حاضر 80 دانشگاه دارای دفاتر ارتباط با صنعت هستند که این دانشگاه ها جزء مراکز باسابقه و دارای قدمت آموزشی و پژوهشی در کشور به شمار می‌روند. این در حالی است که در دانشگاه های تازه تاسیس، دفاتر ارتباط با صنعت راه اندازی نشده است.

گلستانی فرد با بیان اینکه ارائه مدل مناسب برای ارتباط با صنعت در دانشگاه‌ها برنامه وزارت علوم است، گفت: برنامه داریم در سال جاری با کمک دانشگاه ها مدل بومی مناسبی را برای ارتباط دانشگاه و صنعت تدوین کنیم.

ارسال نظر: