نیروهای راهور برای برقراری نظم ترافیکی در ایام محرم در آمادهباش کامل هستند
جانشین رئیس پلیس راهور تهران بزرگ با بیان اینکه برنامهریزی و هماهنگی لازم با هیأتهای مذهبی برای ماه محرم انجام شده است، گفت: وضعیت برپایی هیأتها به منظور جلوگیری از ایجاد ترافیک رصد میشود
سرهنگ حسن عابدی در گفتگو با «نسیم»، با اشاره به اینکه ممکن است در ماه محرم در برخی معابر به صورت مقطعی و کوتاه مدت ممنوعیت ترافیکی داشته باشیم، افزود: هیأتها دارای مسئول ترافیکی هستند که به تجهیزاتی همچون چراغ شبرنگ مجهزاند و همکاری لازم را با پلیس در محرم دارند .
وی از رصد وضعیت برپایی هیأتها به منظور جلوگیری از ایجاد ترافیک خبر داد و افزود: هیأتهای ثابت هر ساله با مسئولان راهور و روسای مناطق ارتباط مستقیم و تعامل دارند. ماموران راهور قبل از ایجاد هیأت با داربست نکات لازم را به مسئولان این اماکن یادآوری کرده تا سطح سواره رو اشغال نشود و شاهد افزایش ترافیک نباشیم. ضمن اینکه هیأتها باید داربستهای خود را محکم نصب کنند تا شاهد سقوط آن روی خودروها و عابران نباشیم .
جانشین رئیس پلیس راهور تهران بزرگ اظهارداشت: پلیس با تخلفات حادثه ساز با جدیت برخورد و طرح برخورد با تخلفات شبانه نیز همچنان ادامه دارد چراکه این این برخورد کاهش تخلفات چشمگیر شبانه را به همراه داشته است .
سرهنگ عابدی در رابطه با تمهیدات پلیس اطراف بوستان گفتگو جهت برپایی نمایشگاه گل و گیاه گفت: پلیس راهور تهران پیش بینیهای لازم را در این رابطه اتخاذ و با حضور بیشتر ماموران سعی در کنترل ترافیک اطراف محل را دارد. ورود همه خودروها به طرح ترافیک در تاسوعا و عاشورای حسینی آزاد ا ست.