نتایج بررسی بورسیه‌‌ها به سرپرست وزارت علوم ارائه شد

کدخبر: 940265

معاون حقوقی و امور مجلس وزیر علوم گفت: نتایج اولیه بررسی وضعیت بورسیه‌‌ها به سرپرست وزارتخانه ارائه شده و بعد از جمع‌‌بندی، نتایج از سوی وی اعلام می‌‌شود/ وزیر پیشنهادی علوم احتمالاً هفته آینده معرفی می‌‌شود

سعدالله نصیری قیداری در گفتگو با «نسیم» با اعلام این خبر افزود: نتایج اولیه و مقدماتی بررسی‌های کمیته تعیین مصادیق بورسیه های وزارت علوم، به دکتر نجفی سرپرست وزارتخانه ارائه شده است و بعد از جمع‌بندی نهایی، وی نتایج را اعلام خواهد کرد.

وی افزود: سرپرست وزارت علوم درخصوص زمان اعلام نتایج بررسی‌ها، تصمیم‌گیری می‌کند.

معاون پارلمانی وزارت علوم با بیان اینکه نتایج بررسی پرونده دانشجویان بورسیه به صورت یکپارچه اعلام می‌شود، گفت: تاکنون از سوی وزارت علوم نام هیچ فردی به عنوان متخلف اعلام نشده است و ما همواره بر حفظ حرمت افراد تأکید داشته‌ایم.

نصیری قیداری بیان داشت: خود افرادی که اسامی برخی بورسیه‌ها را پیش از این اعلام کرده بودند، باید پاسخگو باشند.

وی تاکید کرد: از زمان تشکیل کمیته تعیین مصادیق بورسیه‌ها تاکنون، هیچ نوع حرکتی که آبروی افراد را خدشه‌دار کند، انجام نداده‌ایم.

* "نجفی" یکی از گزینه‌های پیشنهادی برای تصدی وزارت علوم است

معاون پارلمانی وزارت علوم درخصوص زمان معرفی گزینه پیشنهادی این وزارتخانه به مجلس گفت: درحال حاضر تصمیم قطعی گرفته نشده است، اما به احتمال زیاد هفته آینده این موضوع تعیین تکلیف می‌شود.

نصیری قیداری خاطرنشان کرد: آقای نجفی یکی از گزینه‌های احتمالی برای وزارت علوم استف اما هنوز در خصوص اینکه چه فردی به مجلس معرفی می شود تصمیم قطعی گرفته نشده است.

ارسال نظر: