رئیس‌جمهور ۲۵ آذر از ۴۰ پژوهشگر و فناور برتر تجلیل می‌کند

کدخبر: 947028

مدیرکل دفتر سیاستگذاری امور پژوهشی وزارت علوم، اعلام کرد؛ امسال در روز ۲۵ آذر و همزمان با "هفته پژوهش"، از ۴۰ پژوهشگر و فناور برتر با حضور رئیس‌جمهور تجلیل می‌شود

به گزارش خبرنگار «نسیم»، مظفر شریفی در نشست خبری برنامه‌های "هفته ملی پژوهش" با اشاره به جزئیات برگزاری پانزدهمین دوره جشنواره تجلیل از فناوران و پژوهشگران اظهار داشت: این مراسم در روز 25 آذرماه با حضور رئیس‌جمهور در سالن اجلاس سران برگزار خواهد شد.

وی با بیان اینکه انتخاب برترین‌ها بر اساس دستورالعملی‌های ابلاغی به دانشگاه‌ها بوده است، گفت: بر این اساس 66 موسسه پرونده‌های خود را برای بررسی به ستاد ملی هفته پژوهش ارسال کرده‌اند.

شریفی تعداد پرونده‌های ارسالی از سوی 66 موسسه را 162 پرونده اعلام کرد و ادامه داد: 30 پرونده مربوط به وزارتخانه ها و 132 پرونده مربوط به دانشگاه‌ها و موسسات پژوهشی بوده است و در هفته آینده کمیته‌های تخصصی برای بررسی پرونده‌ها تشکیل خواهد شد.

مدیرکل دفتر سیاستگذاری امور پژوهشی وزارت علوم، " تعداد مقالات داخلی و بین‌المللی انتشار یافته، اجرای طرح‌های پژوهشی تقاضامحور، دستاوردهای پژوهشی و دارا بودن پتنت (ثبت اختراع) " را از مهمترین شاخص‌های انتخاب برترین‌های حوزه فناوری ذکر کرد و یادآور شد: در سال جاری 40 پژوهشگر و فناور برتر تجلیل خواهند شد.

شریفی همچنین به نامگذاری روزهای هفته پژوهش اشاره کرد و افزود: 23 آذرماه، روز افتتاح هفته پژوهش و زنگ هفته پژوهش، 24 آذرماه روز صنعت، 25 آذر روز انتخاب فناوران برتر و 26 آذرماه روز فناوری نامگذاری شده است.

ارسال نظر: