فتاح: فصل جدیدی در کمیته امداد آغاز شده است

کدخبر: 997756

رئیس کمیته امداد گفت: ساده‌سازی محیط‌های اداری، رفتار مدیران و ساختار کمیته امداد، زمینه‌ساز ایجاد فصلی نو در این نهاد است/ عملکرد مدیران پیشین کمیته امداد قابل قبول و محترم است

به گزارش «نسیم»، رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) در نشست تخصصی مددکاران،کارشناسان و مدیران کمیته امداد هرمزگان گفت : ساده سازی محیط های اداری ، رفتار مدیران و ساختار کمیته امداد زمینه ساز ایجاد فصلی نو در امداد کشور است .

فتاح عملکرد های قبل در امداد را محترم و قابل قبول عنوان کرد و از زحمات همه امداد گران قدردانی نمود .

وی کاهش تشریفات اداری و ساده سازی های اداری را بستر ایجاد امنیت خاطر برای تعامل هر چه آسان تر مددجویان زیر پوشش با نهاد های اداری امداد امام(ره) عنوان کرد وافزود: اجرای اهداف نوین کمیته امداد با صرفه جویی، ساده سازی و از همه مهم تر اجرای اقدامات ارزشی و انقلابی مددکاران کمیته امداد میسر

خواهد شد .

فتاح در ادامه این نشست در جمع مدیران کمیته امداد هرمزگان گفت : کمیته امداد امام خمینی (ره) یک نهاد مقدس و الهی است که مزین شدن نام این نهاد در کنار نام رهبر کبیر انقلاب اسلامی همت مضاعف می طلبد و مسئولیت ها را در این نهاد دو چندان می کند .

وی مهمترین نتایج ایجاد فصل نوین در کمیته امداد را بهبود و تسریع در توانمند سازی و رفع نیازهای مددجویان و نیازمندان و گره گشایی از محرومیت ها و مشکلات آنان عنوان کرد .

رئیس کمیته امداد کشور همچنین در ادامه سفر به هرمزگان با استانداراین استان دیدار وبا اشاره به رویکرد امدادگری ایشان از تلاش های وی در زمینه پیشبرد اهداف این نهاد تقدیر کردد . فتاح در این دیدارخواستار مشارکت استانداری در بخش مسکن مهر مددجویان شد .

وی همچنین در این سفر از طرح های اشتغالزایی مددجویی در روستای بهمئی از توابع شهرستان میناب نیز بازدید کرد . رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) در ادامه این سفر از منطقه بشاگرد نیز بازدید خواهد کرد.

ارسال نظر: