وکیل خانواده هاشمی اعلام کرد:
مهدی هاشمی امروز تحت عمل جراحی قرار گرفت/ خارج کردن غده از بدن آقازاده
وکیل خانواده هاشمی گفت: صبح امروز مهدی هاشمی با بیهوشی کامل تحت عمل جراحی قرار گرفت و یک غده از بدنش خارج شد که ما هنوز منتظر جواب پاتولوژی هستیم.
به گزارش « نسیم آنلاین »، فارس نوشت: سیدوحید ابوالمعالی در گفتوگویی در خصوص حضور مهدی هاشمی در بیمارستان گفت: روز گذشته به دلیل دردی که مهدی هاشمی در ناحیه شکم احساس کرد به بیمارستان منتقل شد و همان زمان به روش آندوسکوپی اقدامات تشخیصی صورت گرفت.
وی افزود: صبح امروز با بیهوشی کامل وی تحت عمل جراحی قرار گرفت و یک غده از بدنش خارج شد که ما هنوز منتظر جواب پاتولوژی هستیم و نگرانیامان برطرف نشده است.
ابوالمعالی با بیان اینکه مهدی هاشمی هم اکنون در بیمارستان «ن» بستری است گفت: خبری که در مورد شکستگی پای مهدی منتشر شده مربوط به قبلا بوده که مداوا هم در داخل زندان صورت گرفته بود.
وکیل خانواده هاشمی تصریح کرد: در حال حاضر مهدی با تدابیر امنیتی در بیمارستان بستری است و چند مأمور بیرون از اتاق حضور دارند ضمن اینکه یکی از مأمورین زندان هم داخل اتاق وی است و به هیچ وجه اتاق را ترک نمیکند.
وی تأکید کرد: خانواده مهدی هاشمی با ایشان ملاقات داشتند ضمن اینکه روز گذشته هم آیتالله به ملاقات مهدی آمد در هر صورت هنوز نگرانی ما برطرف نشده است.