سرپرست دادگاه کیفری یک استان تهران اعلام کرد
صدور حکم اعدام برای دو نفر از متهمان پرونده آزار و اذیت گردشگر فرانسوی/ آخرین وضعیت پرونده ستایش
سرپرست دادگاه کیفری یک استان تهران، گفت: رسیدگی به پرونده تعرض تعدادی از اتباع بیگانه به یک گردشگر فرانسوی نهایی شده و رأی بر حکم اعدام برای دو نفر صادر شده است.
به گزارش «نسیم آنلاین»، محسن افتخاری درباره آخرین وضعیت پرونده آزار و اذیت توریست فرانسوی، گفت: رسیدگی به این پرونده نهایی شده است و رأی و حکم اعدام برای دو نفر صادر شد.
وی در خصوص پرونده ستایش قریشی خاطرنشان کرد: یک جلسه دادگاه کیفری مقدماتی داشته و پرونده در مرحله تشریفات ابلاغ است.
سرپرست دادگاه کیفری یک استان تهران اذعان داشت: این تشریفات مقدماتی برای ورود پرونده به دادرسی اصلی است.
به گزارش « نسیم آنلاین »، در 28 شهریور ماه سال گذشته، مرکز اطلاع رسانی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ اعلام کرد: 4 تبعه افغانستانی که به صورت غیرمجاز در ایران حضور داشتند، یک تبعه زن خارجی را مورد آزار و اذیت قرار داده بودند.
بنا بر این گزارش، در یکی از مسیرهای کوهستانی شهر تهران چهار نفر مرد افغانستانی غیرمجاز یک زن تبعه خارجی را مورد آزار و اذیت قرار دادند.
در پی این حادثه، فرد خارجی که مورد آزار و اذیت قرار گرفته بوده، با مراجعه به کلانتری محل به طرح شکایت پرداخته که نیروهای انتظامی بلافاصله درصدد شناسایی متعرضان برآمدند و موفق شدند یک نفر از آنها را که در یکی از نقاط کوهستانی مخفی شده بود، دستگیر نمایند.
در ادامه و طی یک سلسله عملیات خاص پلیسی سه نفر دیگر از متجاوزان که به سمت مرز افغانستان متواری شده بودند، مورد شناسایی قرار گرفته و در کمتر از 24 ساعت در یکی از شهرستانهای مرزی کشور دستگیر و در نهایت هر چهار نفر متهم به همراه پرونده متشکله به مرجع قضایی معرفی شدند.
وی همچنین درخصوص آخرین وضعیت پرونده قتل ستایش قریشی گفت: یک جلسه دادگاه به تحقیقات مقدماتی اختصاص داشت و در حال حاضر پرونده در مرحله تشریفات ابلاغ زمان برگزاری جلسه بعدی است.
وی افزود: این تشریفات مقدماتی برای ورود پردنده به دادرسی نهایی و صدور رای است.