مدیر عامل ستاد دیه کشور: ۷۵۰۰ زندانی نیازمند در انتظار جشن‌های گلریزان ماه رمضان هستند

کدخبر: 901624

جولایی در نشست خبری افزود: از این تعداد، ۱۴۰۰ راننده، ۲۰۰ نفر برای جرائم غیرعمد، دوهزار نفر به دلیل مهریه‌های سنگین و ۳۴۵۰ نفر برای محکومیت‌های مالی روانه زندان شده‌اند

به گزارش خبرنگار «نسیم»، سید اسدالله جولایی به عملکرد فعالیت ستاد دیه کشور در 24 سال فعالیت آن اشاره کرده و گفت: در این مدت 80 هزار زندانی بدهکار از زندان آزاد شده‌اند.

وی افزود: طی هزار مراسم جشن گلریزان،74 و نیم میلیارد تومان کمک‌های مردمی تا پایان سال گذشته جمع آوری شد و باعث آزادی هفت هزار و 735 نفر شد که رقم بدهی آنان 834، میلیارد تومان بود که با ورود ستاد و بخشش‌هایی که مردم انجام دادند، این رقم به 300 میلیارد تومان کاهش یافت.

جولایی با اشاره به ضرورت اگاهی داشتن مردم به ویژه رانندگان از قوانین گفت: متاسفانه درحال حاضر 1400 راننده به دلیل عدم پرداخت دیه تصادفات در زندان هستند.

رئیس ستاد دیه کشور گفت: پس از اجرا و تمدید قانون بیمه شخص ثالث آمار رانندگان زندانی کاهش یافت چرا که تنها در سال 87 50 هزار راننده زندانی شدند. در حال حاضر طرح دائمی شدن این قانون در کمیسیون اقتصادی مجلس در حال پیگیری است. ‎

ارسال نظر: