تنها بازمانده عامل جنایت گلپایگان بامداد امروز به دار مجازات آویخته شد

کدخبر: 974560

همچنین دادسرای عمومی و انقلاب تهران از اعدام فردی به اتهام زنای به عنف در بامداد امروز خبر داد

به گزارش «نسیم»، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دادسرای عمومی و انقلاب تهران حسب محتویات پرونده مطروحه در دادسرای ناحیه 27 عمومی و انقلاب تهران(امور جنایی)، علی کمالوند در شهریور سال 92 بر اساس شکایات متعدد از سوی زنان قربانی، تحت پیگرد قرار گرفت. حسب اظهارات شکات خصوصی، کمالوند با نزدیک کردن خود به زنانی که گاه همسرانشان با آنها همراه بوده و معرفی خود به عنوان فرد دارای نفوذ و تحصیلات پزشکی و اغوای افراد از طریق پیشنهاد کار و اشتغال، به آنها قرص بی هوشی خورانده و ضمن تعرض به زنانی که بی هوش بوده‌اند، اموال قربانیان را نیز به سرقت می‌برده .

در یک مورد وی با پیشنهاد شغل نگهبانی به مردی 70 ساله، به منزل وی رفته و با خوراندن قرص بی هوشی به مرد و همسرش، نقشه شوم خود را عملی می‌کند. قربانی دیگر با اغوا از طریق اشتغال در داروخانه و به منظور انعقاد قرارداد کار، کمالوند را به منزل خود دعوت کرده که همانند موارد پیشین،‌ منتهی به بی هوشی خانواده، تعرض به همسر و سرقت اموال آنها شده است .

براساس یازده فقره شکایت‌های واصله، متهم در تاریخ 1392/7/20 در حالی که تعداد قرص خواب آور همراه داشته شناسایی و دستگیر می شود. متهم در جریان تحقیقات، به اعمال ارتکابی خود اقرار کرد و پرونده با صدور کیفرخواست به دادگاه کیفری استان تهران ارسال شد و دادگاه پس از تشکیل جلسه با حضور نماینده دادستان، متهم و وکیل وی و استماع اظهارات و دفاعیات متهم، علی کمالوند را از بابت سرقت به ده سال حبس، 74 ضربه شلاق و ردمال و از جهت غصب عنوان پزشکی به دو سال حبس و از بابت سه مورد زنای به عنف به سه بار اعدام محکوم کرد. این رای در دیوان عالی کشور ابرام و قطعی شد. محکوم علیه در بامداد روز چهارشنبه هشتم بهمن به دار مجازات آویخته شد.

ارسال نظر: