رسایی: حکم مهدی هاشمی عیار عدالت در دستگاه قضا را نشان می‌دهد

کدخبر: 980864

این نماینده مجلس افزود: اعلام تبرئه از سوی وکیل مهدی هاشمی امری بدیهی است چون اساسا وکیل پول می‌‌گیرد برای همین نوع حرف زدن/ مهم این است که دستگاه قضائی در برابر افکار عمومی چگونه با پرونده وی برخورد می‌‌کند

حجت‌الاسلام حمید رسایی در گفتگو با «نسیم»، در خصوص ادعاهای مطرح شده از سوی وکیل مهدی هاشمی گفت: حق الوکاله کلان پرونده این آقازاده که فقط وثیقه آن 10 میلیارد است در اختیار یک خانواده است هر چند علیزاده طباطبایی ادعا کرده که هیچ پولی نمی‌گیرد ولی دختر و داماد وی که دو وکیل دیگر مهدی هاشمی هستند چنین ادعایی نکرده‌اند .

این نماینده مجلس با اشاره به فضاسازی‌های صورت گرفته در پرونده تخلفات مهدی هاشمی گفت: وقتی معاون اول قوه قضائیه چندبار اعلام کرده که دستگاه قضایی در پرونده مهدی هاشمی در فشاراست، ادعاهای وکیل مهدی هاشمی مبنی بر تبرئه این متهم نشان می‌دهد که چه فضاسازی روانی در این باره در حال شکل گرفتن است .

وی با بیان عدم تاثیرپذیری دستگاه قضائی از هجمه‌های وارده بر این پرونده، افزود: امیدواریم قوه قضائیه به این فشارها تن ندهد و دستگاه قضایی باید به تناسب جرائم برای وی حکم صادر کند چون مردم پرونده‌های قضایی را با هم مقایسه می‌کنند مثلا پرونده و تخلفات رحیمی قابل مقایسه با تخلفات مهدی هاشمی نیست .

نایب رئیس کمیسیون اصل 90 تخلفات مهدی هاشمی را جرائم آشکار دانست و افزود: تخلفات وی جلوی چشم مردم کوچه و بازار است برای همین برای افکار عمومی عملکرد دستگاه قضا خیلی مهم است. به نوعی حکم مهدی هاشمی عیار عدالت در دستگاه قضا را نشان می دهد.

ارسال نظر: