وظیفهدوست: با دو، سه سانتیمتر ارتقاء رکورد، شانس کسب مدال در بازیهای اینچئون را دارم
ورزشکار پرش ارتفاع ایران در گفتگو با «نسیم» افزود: ورزشکارانی از چین، سربلانکا، هند و قزاقستان اصلیترین حریفانم در این بازیها هستند
محمدرضا وظیفه دوست اگرچه برای اولین بار به بازی های آسیایی اعزام می شود اما با رکوردشکنی در مرحله پایانی لیگ نشان داد می تواند به مدال بازی های آسیایی نزدیک شود. وی به «نسیم» گفت: رکورد شخصی ام را به میزان 7 سانتیمتر ارتقاء داده و رکورد باشگاهی را 3 سانتیمتر ارتقاء دادم. مربی ام از سال گذشته پیش بینی می کرد بتوانم رکوردشکنی کنم.
این پرنده جوان ایرانی با اعلام این مطلب که همیشه آنگونه که باید اتفاق نمی افتد، اظهار داشت: در خوش بینانه ترین حالت با این رکورد شانس کسب مدال دارم و اگر در حد دو سه سانت این رکورد را ارتقاء دهم می توانم صاحب مدال شوم.
وی درخصوص مطالباتشان که فدراسیون به آنها پرداخت کرد، گفت: این مطالبات تا حدی به ما کمک کرده و کمک خرجی برای قهرمانی است. به هر حال راضی ام و فدراسیون خیلی حمایت مان کرد.
وی حریفانش را ورزشکارانی از کشورهای چین، سربلانکا، هند و قزاقستان برشمرد و درباره مربی اش خاطرنشان کرد: شادمهر مربی خوبی است و وقتی با مربی ایرانی خوب نتیجه می گیریم نیازی به آوردن مربی خارجی نیست.