رایزنی‌ برای ادامه حضور انگلیس در اتحادیه اروپا

کدخبر: 2011706

نخست وزیر انگلیس امروز در دیدارش با رئیس پارلمان اروپا درباره توافق برای جلوگیری از خروج کشورش از اتحادیه اروپا مذاکره می‌کند.

به گزارش « نسیم آنلاین »، "دیوید کامرون" نخست وزیر انگلیس امروز با مارتین شولتز، رئیس پارلمان اروپا و رهبران دو گروه سیاسی اصلی این مجلس دیدار کرده و امیدوار است که حمایت آنها را از اصلاحات مورد تقاضایش برای اجتناب از خروج لندن از اتحادیه اروپا به دست آورد.

دونالد تاسک، رئیس شورای اروپا روز دوشنبه گفت: اتحادیه اروپا در لحظه خطیری از تاریخ خود قرار داشته و هشدار داد خطر در هم شکسته شدن اتحادیه اروپا واقعی است زیرا این فرآیند بسیار شکننده است.

انگلیس مدتهاست تلاش می‌کند اصلاحاتی را در قوانین اتحادیه اروپا به نفع خود اعمال کند که شامل محدود کردن مزایای رفاهی برای مهاجران و حمایت از کشورهایی می‌شود که در منطقه یورو نیستند.

دفتر نخست وزیر انگلیس اخیرا اعلام کرد که انتظار می‌رود توافق نهایی انگلیس با اتحادیه اروپا بر سر اصلاحات یاد شده در نشستی طی روزهای پنجشنبه و جمعه حاصل شود. این در حالی است که کامرون روز دوشنبه مذاکراتی را در دقیقه 90 با فرانسوا اولاند، رئیس جمهور فرانسه انجام داد.

سخنگوی دیوید کامرون در پی این مذاکرات که در شهر پاریس صورت گرفت گفت: آنها به این توافق رسیدند که ما در حال حصول پیشرفت خوبی در مذاکرات مجدد انگلیس با اتحادیه اروپا هستیم و پیش‌نویس اخیر ارائه شده از جانب شورای اروپا اساس محکمی را برای دستیابی به توافق در روزهای پنجشنبه و جمعه می‌دهد.

منبع: ایسنا

ارسال نظر: