ظریف: همه کشورهای منطقه و جهان اسلام باید با وحدت برای خاتمه دادن مصائب یمن تلاش کنند
وزیر امورخارجه در دیدار خداحافظی سفیر سودان با تأکید بر ضرورت اتحاد کشورهای اسلامی در قبال توطئهها به تحریمهای غربیها علیه ملت سودان اشاره و خواستار هوشیاری دولتهای اسلامی شد
به گزارش «نسیم»، "میرغنی ابکر البخیت"، سفیر سودان در کشورمان پس از پایان دوره مأموریت خود در ایران، عصر امروز با محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار، وی ضمن تشکر و قدردانی از چهار سال همکاری وزارت امور خارجه و دیگر سازمان و نهادهای ایرانی با سفارت سودان در تهران، به روابط بسیار خوب دو کشور در گذشته اشاره و ابراز امیدواری کرد که روابط دوستانه و برادرانه دو کشور همچنان و در همه سطوح و زمینه ها ادامه یاید.
در این دیدار وزیر امور خارجه کشورمان هم ضمن قدردانی از تلاش های آقای الخیت در دوره مأموریت خود در ایران برای وی آرزوی موفقیت کرد.
ظریف با تأکید بر ضرورت اتحاد و انسجام کشورهای اسلامی در قبال توطئه هایی که علیه آنان شکل می گیرد، به فشارها و تحریم های غربی ها علیه ملت سودان اشاره و خواستار هوشیاری دولت های اسلامی در قبال نیرنگ ها و توطئه هایی که علیه مسلمانان شکل می گیرد شد.
ظریف با مرور آنچه در جهان اسلام می گذرد به وضعیت اسفباری که متأسفانه در یمن به بار آمده اشاره کرد و افزود: همه کشورهای منطقه و جهان اسلام باید با وحدت برای خاتمه دادن به این مصائب تلاش کنند.