ظریف و جلیلی به کمیسیون برجام مجلس می‌روند

کدخبر: 1022689

جلسه بعدی کمیسیون برجام دوشنبه این هفته با حضور ظریف، عراقچی و سایر اعضای تیم مذاکره‌کننده برگزار می‌شود/ جلسه روز سه‌شنبه هفته جاری نیز با حضور جلیلی و اعضای تیم مذاکره‌کننده سابق برگزار خواهد شد

به گزارش «نسیم»، حسین نجابت عضو کمیسیون ویژه برجام مجلس شورای اسلامی در گفتگو با فارس، پیرامون جزئیات جلسات آتی این کمیسیون اظهار داشت: جلسه بعدی (چهارم) کمیسیون برجام دوشنبه این هفته با حضور اقایان ظریف، عراقچی و سایر اعضای تیم مذاکره‌کننده برگزار می‌شود.

وی با اعلام این خبر افزود: با توجه به دستورالعمل‌هایی که در خصوص برجام داده شده در جلسات آینده ارزیابی متن برجام به صورت کلی و سپس در چند محور مورد بحث قرار گرفته و اعضا در جریان کامل موضوع قرار می‌گیرند.

نجابت در پایان از برگزاری جلسه روز سه‌شنبه هفته جاری با حضور جلیلی و اعضای تیم مذاکره‌کننده سابق خبر داد که نظرات خود را در این جلسه ارائه می‌دهند.

ارسال نظر: