رسایی: به گندم ری نمیرسید
حمید رسایی نوشت: آن روز، ابزار رسانهای امروز نبود تا برای همیشه تصویر و سخنان کسانی که جام زهر را تعارف کردند به حافظه تاریخ بسپاریم، امروز آنقدر ابزار رسانهای در اختیار هست که لازم نباشد ۲۰ سال دیگر درباره تعارف کنندگان جام زهر امروز دنبال اسناد بگردیم
به گزارش «نسیم»، حمید رسایی، نماینده مردم تهران در صفحه اینستاگرام خود نوشت:
27 تیرماه 67 جام زهر را که دست امام دادند من یک بسیجی بودم و رسته رزمیام اطلاعات عملیات، ما در منطقه حلبچه بودیم، داخل خاک دشمن، تمام سنگرهای بتونی و اصلی را منفجر کردند، سختترین لحظات زمانی بود که بر روی تپهای نشسته بودیم و دکمه انفجار سنگرها را یکی بعد از دیگری منفجر میکردیم و اشک میریختیم.
آن روز، ابزار رسانهای امروز نبود تا برای همیشه تصویر و سخنان کسانی که این جام را تعارف کردهاند به حافظه تاریخ بسپاریم، خدا رو شکر امروز آنقدر ابزار رسانهای در اختیار مردم هست که لازم نباشد 20 سال دیگر درباره تعارف کنندگان جام زهر امروز دنبال اسناد بگردیم.
جام_زهر